Jennypenny

Den fysiska smärtan är värre än nåt annat. Magen i uppror, huvudet värker. 3h sömn. Jag hoppas att det är sista gången jag gör det här! Nån annan som är precis i början?

Spegel

Hej!

Jag är väl inte precis i början, men nästan. (3 veckor idag.)

Men jag vill bara säga att jag känner med dig otroligt starkt. Min ”avtändning” var brutal och den varade i ungefär fem dagar. Och jag kan relatera till det du skriver; ingen sömn, huvudvärk osv.

Men det kommer att vända! Försök hålla ut! Ta det timme för timme.

Men tänk samtidigt att imorgon känns det säkerligen lite bättre. Och i övermorgon ännu bättre. Håll fast vid det. (Lättare sagt än gjort förstås!)

Kram!

Här är vi ett gäng som tagit oss olika långt på vår nyktra resa. Skriv, läs och kommentera så ska vi stötta allt vi kan.

Mitt råd: Slå följe med några som befinner sig där du är nu. Nicken Allt eller inget, Hasse667, An1 och Bestemor tex. Då kan ni aktivt kämpa ihop, och det är viktigt!

Kram ?

Jennypenny, jag är på dag 3 och slår gärna följe med dig. För mig är det första lördagen på väldigt väldigt länge som jag inte vaknade upp bakis. Hällde ut det sista i mina vindunkar igår för att inte bli frestad framåt eftermiddagen. Hur mår du idag?

Kram