Godmorgon! Ja nu är snart vecka 1 avklarad ? Hur känner du att det gått? Jag känner att det gått bra, inte så många prövningar jag hade väntat mig, känns skönt. Men ja som jag har sovit alltså! Hoppas sömnen stabiliserar sig snart så att man känner sig pigg tack vare den tunga sömnen.
Kram på dig ?

Jag trodde till en början att det skulle vara jättesvårt men jag tycker det på det stora hela gått helt okej. Det har varit en del dippar och jag känner mig trött - men framförallt känner jag mig stolt. Det borde du också vara! Grattis till första nyktra veckan ?☀️ Kram

Fredag igen, inne på min nionde nyktra dag ?
Känner mig fräsch men är fortfarande trött. Men med två små barn hemma så är det väl ett konstant tillstånd ?

Jag har börjat berätta för fler o fler att jag har en vit månad, har inte sagt mer än så, då jag har ganska många kilon att gå ner så är det skönt att kunna skylla på det iallafall ?

Trevlig helg på er alla ☀️

I början var helgerna jobbiga. De var så förknippade med alkohol. Idag inleds min 16:e nyktra helg och det är länge sedan det var någon issue alls. Allt man övar på blir man bättre på ?

Kram ?

Du är så himla duktig! Du är en stor inspirationskälla ?
Kram på dig

Helgen har varit bra, min man har jobbat så jag har varit ensam med vilddjuren, det tar ju en del på krafterna milt sagt ? Men jag har lyckats övertala (eller övertyga rättare sagt) mig själv de gångerna jag känt sug efter a, hade det varit 2 veckor tidigare hade jag stillat nerverna med ett glas vin utan att ens ägna det en tanke. Men denna helg var nykter o det känns bra. Nu kickar vi igång en nykter måndag ?

Verkar som att du verkligen gjort en stor förändring i ditt sätt att tänka på alkohol och hittat vägar runt det när suget kommer. Imponerande! Hoppas du haft en bra start på veckan ☀️

Jag svarade dig i min egen tråd men ville också läsa i din, ser att du ju gjort detta med bravur förut och vet vilka vinster som kommer med det, så mitt inspel var kanske lite överflödigt :) men ska bli kul att följa dig, du verkar ha börjat må bättre på kort tid redan! heja heja

Värmen har kommit till byn. Det är svårt att dricka vatten. Lättare att dricka 4 glas vin om dagen än att dricka 2 glas vatten. Varför är det så egentligen?
Men här finns inget vin i sikte o jag börjar känna mig mer o mer tillfreds med min nyktra tillvaro. Dagarna rullar på bra, med färre o färre tankar på vin. Försökte tänka efter igår, känner jag sug? Nä, det verkade inte så. Men jag vet att så fort jag sänker garden så kan jag åka på en smäll. Är vaksam.
Har kompenserat bristen på vin med alldeles för mycket sötsaker, INTE bra. Måste ta tag i det. Men det ger mig inte i närheten av ångesten jag känt tidigare. Var sak har sin tid.

Inga inspel är överflödiga! Känns fantastiskt med människor runt en som vet vad man går igenom o strävar efter i princip samma sak.
Ja jag mår redan mycket bättre, men gäller som sagt att vara på sin vakt.
Heja dig med! ??

Vad kul att höra att det går så bra för dig och att tankarna på vin är färre än vad de har varit innan. Så skönt!

Helt okej att äta lite sötsaker. Min man kan köpa hem godis, äta en bit eller två och sedan ställa undan påsen. Vilket innebär att vi alltid har öppnade godispåsar i köksskåpen. Inte bra för jag går och småäter, men väldigt gott ?