Knutten

Hejsan, gammal medlem som tyvär är här igen. Jag är inne på dag 1utav nykterheten efter en 6dagars bender med enbart starksprit. Höll mig 4veckor nyktert denna gången.. satsar på längre den här gången.

Panikångest attacker från helvetet gjorde så jag besökte sjukvården då en känner sig döende, inte mkt hjälp där...men somsagt självförvållat.

Har någon av er bra husmors tips för att lindra? Kan varken äta ellet dricka annat än vatten utan att set kommer upp.

(Nu är inte meningen med den här tråden att göra det enklare att dricka )

Tyvärr har jag inga husmorstips att komma med. Men jag vill välkomna dig tillbaka till forumet! Ge aldrig upp hoppet ?? Ditt liv kan bli så mycket bättre. Nyktert.

Själv firar jag fyra månader på tisdag, och det är ett av de bästa beslut jag har tagit i mitt liv.

Kram ?

Hej Knutten,

Tråkigt att du är tillbaka men välkommen in i värmen. Dag 1 är tuff, men du kan ta dig igenom den och de kommande dagarna. Försök få i dig mycket vatten.

Jag vet hur det är att inte kunna äta eller knappt dricka vatten. Jag spydde galla hela dagen efter, varje gång jag drack alkohol i slutet. Har inte druckit på 73 dagar nu. Och du har nyktra veckor i bagaget så det kommer gå bra!

Knutten

Jag hamnade tyvär i ett återfall efter 3dars nykterhet, en vän kom förbi som nyss varit i tyskland och ville såklart bjuda. Svårt att tacka nej när man är en känd festare. Ännu svårare att förklara för en annan att man har problem med spriten när man har problem nog att förklara det för sig själv.

AmandaL

Det är bara att slänga dig på cykeln igen! Alla ramlar i diket någon gång, men du vet var målet är och dit ska du! Desto snabbare du hoppar upp igen desto snabbare når du ditt mål! Hoppas du känner dig okej idag ?