Är det någon mer som har en nykter midsommar iår? Det är min första på bra länge.
Jag har scrollat igenom fb o sett alla vänners festbilder o vet inte om man ska skratta eller gråta men här är jag nykter ...lika bra.
Vid den här tiden hade jag endå bara ha druckit så pass mkt att jag skulle vara helt wasted och morgondagen skulle jag vakna upp med ångest.
Man ser eg bara en liten liten del av folks liv på fb.. finns inga som t ex delar sina ångestmornar eller när det blir snefyllor och bråk.. alla ser så ly kliga ut men skenet bedrar nog många gånger..

Fibblan

Checkar, precis som du, ut min första nyktra midsommar på väldigt länge..
Känns otroligt skönt!
Tycker vi båda ska vara stolta över det, och framförallt, vilken fröjd att få vakna imorgon och, utan ångest, utan huvudvärk, dålig andedräkt etc..?☺️!
Kram/Fibblan ?.

Ja det kommer kännas underbart att vakna fräsch imorgon ? ska gå upp och njuta av en kaffe o lyssna pp fåglarna.

Jag var så avundsjuk på alla festnissar igårkväll (nykter sedan 1,5 år) som såg så fria och obekymrade ut. Tack för att du påminde om deras ångestmorgnar, nu ska jag ta en stund att gotta mig i det :)
Grattis till oss!

JohanK

Jaddå!
Har haft en otroligt lugn & skön nykter midsommar. Vilket känns för jäkla skönt!! =)

Inga problem alls att avstå alkohol. Roliga lekar, god mat, trevlig samtal och sen körde jag hem i hyfsad tid. Riktigt nice ?

Kram ?

Härligt med nykter midsommar men för mig var det tufft minst sagt! Jag klättrade på väggarna igår, grät och kände mig apatisk emellanåt..är detta verkligrn normalt bara för att man ska stanna hemma nykter en midsommar men idag är jag tacksam att jag stod på mig men fyfan så tufft det var ...

Häftigt!! Att vakna morgonen efter en nykter midsommar! Ingen ånger. Ingen ångest.
Gå en promenad och se hur folk plockar tomma flaskor, burkar och skräp i sina trädgårdar... med slitna ansikten. Sorgligt.
Vi är lyckosamma! Som fått den här insikten!
?