Steffe66

Hej på er,

Jag vet faktiskt inte vad jag skall göra. Jag växte upp med en pappa som var superrik men som misshandlade och torterade min mamma med bla glödande cigaretter. Jag kommer ihåg bla när hon sprang in till vårt rum rum och skrek "jag dör jag kan inte andas" med brännsår på hela kroppen. Nåja han har varit död länge jag var ca 20 år då han dog, dock ångrar jag lite att jag sa "dö din djävul"och kastade ut honom från min systers lägenhet. Så förutom min klassresa från en miljonärresa till en fattigfamilj med mamma och syskon så har jag kvar mina gener. Jag önskar att jag jag kunde starta om från början med en ny nykter pappa. Jag saknar faktiskt min pappa och vet att han var en snäll pojke men spriten dödade honom.
HATAR alla som säger: Jaha du är hans son.
Min första tjejs föräldrar förbjöd mig att träffa henne eftersom min pappa var alkoholist.
Nåja jag kanske låter lite gnällig men vill inte förbjuda alkohol men djävlar i helvete om man slår kvinnor då lovar jag att ge mitt liv att skydda dem. Kunde inte skydda min mamma då men lovar att skydda någon nu.

...och välkommen till forumet! Starkt och modigt skrivet, det berör verkligen. Inget barn ska behöva se sin mamma råka ut för något sådant, och inte heller se sin pappa begå sådana hemska brott. Det här har följt med dig, och haft stor inverkan på din syn på alkohol och andras drickande. Fullt förståeligt.

Du inleder med att säga att du inte vet vad du ska göra. Vill du berätta lite mer om vad det är du behöver stöd i just nu? Ibland behövs det att en skriver flera gånger i sin tråd innan den "tar fart", så att säga. Oavsett är du välkommen till forumet, hoppas att du hittar något här som kan vara hjälpsamt för dig.

Varma hälsningar,
Kristoffer
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet