Blir imponerad av dig, grattis till starkt kämpande. Nu blir det bättre, för att du bestämt det. Soc gör sina utredningar och det kan ju vara bra, de har oxå vanan att ganska snabbt kolla av om det finns allvarliga problem i familjen. Tror inte de kommer lägga så mycket energi på dig, du känns ganska stabil nu. Samtalskontakt är bra, det finns hos beroende enheten i öppenvård. Dit kan du själv ringa. Det känns alltid obehagligt med alla konsekvenser av drickandet, men om du tolkar det som wake up calls, så är det bättre, vi är bara människor, ibland blir det fel, ibland helt galet. Men har man viljan att ställa allt tillrätta, så har vi nog människor ganska stor förståelse, även soc. Slå inte på dig själv, du är värdefull o ska oxå bli så behandlad. Kram Jullan

NiZet

Ja, väldigt fel och helt galet blev det för mig, men verkligen en väckarklocka. Nu har jag passerat 3 veckor och är i fullfärd med att rensa kroppen på gifter.

Nu blir det en MTB tur med barnen, får se vem som cyklar ifrån vem.

NiZet

Har idag skrivit ett yttrande till Transportstyrelsen och även ringt och pratat med dem gällande min körkortsindragning. Jag vet att det är absolut förbjudet att köra bil påverkad och det finns inget förmildrande, ville dock endast skriva min historia och jag förstår att de inte kommer att beakta den särdeles mycket, gjort är gjort och nu är den inskickad,
Snart cykel till fotbollsträning med killarna.

Hej
Du är modig som skriver brev och ringer och pratar med dem! Starkt tycker jag. Även om du förmodligen inte får ett annat utfall så gömmer du dig inte under en sten.

Ha en fin kväll!

NiZet

Gör jag något galet så får jag stå för det också, ingen idé att stoppa huvudet i sanden. Tänker ändå som Jullan skrev att vi är människor som ibland gör fel, få förunnat att aldrig ha gjort det, jag hade tur som blev stoppad i tid så att andra inte kom till skada.
Snart tillbaka till fotbollen på cykel för att hämta killarna.

NiZet

Jobbar på från hemmet och periodvis flyter det på, fick idag samtal från advokat. En kvinna som lät trevlig och förklarade kort vad som händer framöver. Inte något nytt egentligen fädå jag googlat det mesta redan. Ska vara i tingsrätten i början på oktober och ska enligt henne träffa frivården snart.

Känns ändå befriande att få veta att det händer något. Fortsätter med mina dagliga cykelturer och igår blev det 3 mil.

Ångest, ja den finns kvar även om den nu inte är konstant så är det jobbigt då den kommer över mig med full kraft, bara att kämpa tänker jag, kanske det vänder snart.