Jag gör också det. Läser, solar, fikar och tiden bara går. Det är en skön känsla att hamna i böckernas värld . Jag har aldrig läst då många böcker som denna sommaren och det blir som ett sällskap att leva sig in i dem.
Kämpa på fina Skrållan?
Kram Azalea?

Vilken hjälp ni är här ”min familj”. Ni stöttar och peppar. Tänk vad lång tid det tar att bli frisk och fri.
Känt mig lättare till sinnet några dagar nu. Och har nu hittat en strand där jag känner mig så hemma. Tog med kvällsmat och kaffe, och en bok. Så skönt att sitta där och hämta kraft. Ska åka ut till den här stranden ofta känner jag. Så skönt med råd.
Ska också försöka komma på mer saker jag kan göra. Och skriva upp dom så att när jag känner mig ensam och ledsen så kan jag göra något av det jag skrivit upp.
När man är ledsen känns det som man inte kommer på något alls.
Och att försöka landa i att det är inte farligt att vara ensam.
Tack alla fina?

Blade Runner

Det låter magiskt med en strand du hittat där du finner lugn och känner dig trygg. Jag har också plöjt böcker i sommar och kramat träd och vandrat :-). Att gå barfota i gräs är också läkande , pröva vet ja !
Kram och fortsätt göra det du mår bra av. Blade Runner

Vill i denna kväll skriva lite. Känner mig glad och lycklig. Vill inge hopp till alla er som kämpar.
Att efter ett förhållande i 20 år komma ut på andra sidan och känna sig glad igen. Det är ett under. Något jag aldrig trodde jag skulle klara.
Skriver inte så ofta nu, men vill ändå säga, det går. Kan jag klara att gå, så kan alla. Man tror inte det när man är mitt i, men det blir bra till slut.
Har hittat en ännu bättre lägenhet och ska flytta igen. Är fortfarande ensam, och det känns skönt. Skönt att ta det lugnt och hitta tillbaka till mig själv.
Bestämma över mig själv.
Vill önska er alla som kämpar en fin helg. Jag kan och ni kan. Kram ?

Så skönt att läsa och tack vare er så vet jag att det kommer bli bra. Men det är just känslan av att hela världen vilar på mina axlar som gör det så ogreppbart, barnen, huset, ansiktet utåt. Men en vacker dag är jag där du är ?

Blir så glad att höra hur fint du mår och hur bra du har fått det.
Det ger hopp inför min framtid också och extra kraft att gå de sista stegen i min färd.

Så kul med nya lägenheten, stort grattis. Blur väl mysigt att inreda och pyssla iordning med ett lugnt hjärta.❤

Kram Azalea ??

Bestemor

Mitt i röran som jag befinner mej nu, så känns det bra att höra om hopp och frid i hjärtat!

Spindelmannen

Hej Skrållan!
När jag läste ditt inlägg och kommentarerna därefter fick jag ta mig en ordentlig funderare. Det kändes som jag hade skrivit inlägget. ”Mina ”ord, ”mina” funderingar och tvivel.

Nej, men så är inte fallet. Du klädde mina tankar och känslor med ord.

Finns du kvar på sidan?
Får man fråga hur livet ser ut nu?

Tack snälla för dina ord!

Spindelmannen

Hej Skrållan!
När jag läste ditt inlägg och kommentarerna därefter fick jag ta mig en ordentlig funderare. Det kändes som jag hade skrivit inlägget. ”Mina ”ord, ”mina” funderingar och tvivel.

Nej, men så är inte fallet. Du klädde mina tankar och känslor med ord.

Finns du kvar på sidan?
Får man fråga hur livet ser ut nu?

Tack snälla för dina ord!

att läsa ditt inlägg! Underbart att du känner lycka ? Grattis till nya lägenheten, låter spännande! När man är glad och stark ökar modet och handlingskraft också tycker jag. Förr om åren var jag rädd för minsta lilla förändring och hade massor med beslutsångest för både stora och små saker. Nu vet man mer vad man vill och tvekar inte lika mycket. Visst är det skönt att vara ensam?! Som du säger, hitta tillbaka till sig själv och kunna bestämma själv. Önskar dig en fin helg! Kram ?

Tack för era svar. Vill verkligen säga också att jag är så glad för all stöttning jag fått på den här sidan. Man har verkligen kunnat ”bollat” sina tankar och känslor.
Och Spindelmannen jag finns under rubriken ”En fortsatt kamp”. Där är min historia. Och i dag lever jag ensam efter snart 1 och 1/2 år, när jag lämnade min man som drack. Han ville inte sluta, han gillade att dricka öl. Och han har fortsatt, men då utan mig.
Och Azalea och Bestemor med tiden kommer ni hamna där jag är nu. Det går, med tiden.
Nordäng67, du har också kommit långt. Så härligt.
Kram på er alla?

Och så kommer den. Som en objuden gäst. Saknaden. Nu? När jag kommit så långt? Varför?
Kanske julen gör sitt. Minnena. Alla år vi trots allt hade det bra.
Men det är ingen kamp längre. Inte på samma sätt. Det är en tyst gråt som vill fram. Och jag släpper taget, gråter ut, låter det passera.
Tar nya tag.
I morgon är en ny dag.

Julen är ju en enda stor påminnelse om vad som varit och som kunde vara.
Det blev inte så men totalt sett blev det nog bättre på lång sikt.

Allt kretsar kring familj och traditioner, men nu startar vi nya traditioner och jag känner att pandemin hjälper till genom att nu måste alla tänka om och göra annorlunda.

Så låt känslorna komma för en stund och ge dem utlopp så släpper sorgen lite.

Julekram till dig finaste Skrållan ❤Azalea

släpp ut tårarna. Det är skönt att gråta ut ibland. Just att gråta med acceptans, man måste inte göra något åt det utan bara vara i dom ledsna känslorna en stund. Dom passerar och precis som du skriver så är det en ny dag imorgon. Du är så klok och stark Skrållan. Många kramar till dig ♥️

Vill bara önska alla här på forumet En riktig God Jul och Ett Gott Nytt År.
Ni har varit ett enormt stöd för mig under min kamp.
Tack för att ni finns???‍?

och en riktigt god jul och ett gott nytt år till dig också ♥️ Tack för att du delar med dig av din resa och för allt stöd och pepp du alltid ger! Tror att 2021 blir ett bra år! Många kramar ??♥️

Fina Skrållan, som har kommit så långt och blivit så stark.
Det känns fint att fått vara med dig i din resa .
Sänder dig en stor julkram ftån Azalea?

Varför tar det aldrig slut? Kampen?
Mitt ex ringde, och jag svarade. Han ville inte leva längre. Han såg ingen mening. Han hade bara druckit utan att äta i flera dygn. Jag blev arg, förstår du inte vad du gör med ditt liv? Tänk på dina barn. Alltså när ska han fatta?
Jag åkte inte till honom. Skickade släktingar. Svarade inte när han ringde på kvällen. Jag vill inte engagera mig. Jag har ju lämnat. Ändå tänker jag på honom. Undrar hur det går. Gråter över honom, och hur hans liv ser ut.
Skulle vilja skriva till honom. Säga några väl valda ord. Men vad gör det för skillnad? Inget? Jag vill inte tänka på honom. Ändå är tankarna där.
Råd? Hur gör jag nu?