Livet rullar på och jag mår väldigt bra. Orkar och hinner mer, både arbete och fritid känns mer meningsfulla. Jag går på mina AA-möten och har kommit igång med träningen, mycket faller på plats för mig just nu.

Ha en fin dag allesammans ❤️

Veckan som varit har på så många sätt varit den bästa på många år. Allt har flutit på fint på jobbet, jag har haft en aktiv fritid och jag mår väldigt bra just nu. Det bästa är dock att jag börjat lära känna en person som jag tror är nykter alkoholist. Vi har inte pratat om det, men saker som sägs tyder på det och det är så ovanligt med så djup förståelse för sig själv och andra som den här människan har. Det känns som vi alltid känt varandra. I bland klaffar det verkligen!

Hoppas alla får en skön söndag ❤️

Min nyfunna vän har berättat att hen är Nykter alkoholist. Känns jättebra att ha någon utanför AA som man kan diskutera med. Enklare på många sätt.

Ledig resten av veckan så nu blir det en tur till Borlänge för att hälsa på några vänner och kanske släpper jag bomben för dom med idag. Känner mig stärkt!

Leonie

Vad grym du är, grattis till dina 7 veckor nykter. Vilken inspirerande resa du gör. Vad härligt att du har träffat en vän som du kan dela detta med. Jag har nog aldrig pratat om mina problem med någon likasinnad men tänker att det hade varit väldigt fint att dela med någon.

Tack kennie och leonie, ja det känns väldigt fint med en vän som gör samma resa som mig.

Släppte bomben för mina vänner och det gick jättebra, inga konstigheter alls.

Offside

8 veckor - härligt.

8 veckor - viktigt, men ännu viktigare tror jag var ditt mod att berätta för kompisarna - imponerande.

Tack charlie70 och offside! Jag upplever att jag kommit till en punkt i min nykterhet där det bara flyter på. Jag har samlat på mig många nya intressen och börjat vara mer social. Jag trivs med livet och min hjärna har gått från energisparläge till fulladdad. Nu gäller det att försöka underhålla mitt mående och inte släppa garden.

Ha en riktigt fin fredag alla där ute ❤️

Idag är det rätt höstruskigt, sitter inne och lyssnar på musik. Funderar över livet.

Jag har blivit förälskad i en man. Det är en omöjlig kärlek från början så inget jag kommer att jobba på för att få. Men sitter och tänker på om det kan ha att göra med att känslorna ”vänder tillbaka” och att jag blivit mer öppen för kärlek igen. Allt det här gör dock att jag känner mig rätt så ensam.

Ensamheten är helt omotiverad, jag har en massa härliga människor omkring mig. Det jag saknar är nog intimiteten man känner när man har en varm kärleksrelation med en person som känner en utan och innan. Har bara haft en sån, i 20-årsåldern, men vi växte ifrån varandra.

Ska sägas att detta är första gången jag är ”olyckligt” kär utan att vilja välja alkohol.