PTSD2021

ca 10 dagars medicinering och nu 2 kvällar i rad har jag börjat dricka mer ja tom "mycket"...varför fungerar medusinerna inte längre...är det normalt? krävs en längre tid med medusinerna inna de verkar fulltut eller är det väldigt olika individuellt hur pas sbra de fungerar mot alkohol-sug och kickar? har ringt medicinupplysningen och det skall inte vara ngn fara att dricka samtidigt med medusinerna...
igår kliade det nervöst på kvällen jag var oerhööööört lättirriterad å kunde få utbrott för minsta sak...är det abstiensbesvär eller medusinbiverkningar eller är det mina riktiga bagravda känslor som vill ut då medusinerna ju krymper mitt känsloregister kraftigt...dagen innan kunde jag inte prata normalt med morsans hemtjänstpersonal om en fråga där vi hade skilda åsikter, jag brusade snabbt upp p blev darrig hade ingen koll på känslorna, kunde inte ta det sansat lugnt...

ringer läkaren för telefontid får se...

Varmt välkommen hit till forumet! Du har startat ett par trådar och är igång i din förändring av dina alkoholvanor. Du funderar över medicinerna du får och hur de verkar när du dricker.

Du ringde medicinupplysningen då du hade funderingar, bra gjort! Nu har du flera saker som snurrar kring detta och det är ju såklart en bra idé att vända sig utåt för stöd på flera vis, utforskande och undersökande som person bra egenskap i en sådan här förändring. Det som bekymrar dig nu är olika symtom du tror kan vara biverkningar och en idé du har är att ringa läkaren för telefontid. Det låter som det tryggaste och bästa alternativet för dig just nu. Såhär ska du inte behöva må.

Här på alkoholhjälpens forum har vi ingen medicinsk rådgivning samtidigt är det ju såklart skönt att berätta och dela erfarenheter vilket verkar vara hjälpsamt för dig, hoppas du fortsätter göra det även om vi inte kan lugna dig med svar kring just dessa frågor.

Du är igång nu och det är snarare regel än undantag att en förändring går lite kringelikrok-stig och inte motorväg, du går dock tydligt och bestämt åt det håll du vill!

Ta hand om dig och hoppas du får en snabb tid med din läkare, annars ring en beroendeakut eller 1177!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet