Fialotta88

Hej på er!
Det var ett tag sen jag var inne här nu. Jag har druckit några gånger senaste två veckorna. Och det sjuka är att det inte ens var kul eller kändes bra. Jag trodde jag var sugen på alkohol men det var jag inte alls. Det känns som att det finns ett sug i mig som jag trott varit ett sug efter alkohol men det är ju uppenbarligen något annat. Det har inte varit några riktiga kalasfyllor, men några glas har det blivit.

Är det någon av er som känner igen sig i den där tomheten, suget och känslan av att något saknas? Den känslan som man försökt bota med alkohol.

Hursomhelst, nu är det dags för en ny nykter period och jag ser så mycket fram emot det!

Känner verkligen igen mig i det du skriver. Precis som du skriver så har jag först trott att det är ett sug efter alkohol, men det handlar om något annat. Har bara inte kommit på vad ännu.
?

Fint att höra att du mår bra och är inne på nykterhet igen!

Efter att i 20 år ha varit lite beroende av någon sorts kick-snus, cigaretter, alkohol-- så har jag äntligen lyckats bli kvitt dem alla och kan vila i känslan av att ha en liten oro men att jag inte måste göra något åt det. Den kommer då och då, den där lite tomma och samtidigt uppskruvade känslan, men nu låter jag den bara vara, den passerar.

Jag tror att vi luras in i en idé om att vi ska må bra hela tiden, men egentligen är vi av naturen lite oroliga och upp och ned i humöret. Sen kan det såklart gå över styr och då behöver vi kanske hjälp att hitta balansen, men över lag tror jag vi behöver öva oss i att ta det goda med det onda.