Hoppas att du är ok, eller rättare sagt att allt är så bra att du inte hunnit skriva. ?

Tycker att du är fantastisk som fortsätter att kämpa. Djupa svackor tär på måendet och det är lätt att ta till alkoholen. Tror att vi båda har fått en ok syn på våra snedsteg, att inte slå på oss själva så hårt utan att på olika sätt ta oss vidare. Och vidare...

Du är en glädjespridare och jag är sååå tacksam och glad över dina kommentarer hos mig. Att du tagit dig för att skriva, trots att du nog inte riktigt har orkat. Det värmer oerhört.

Du är så himla bra och du är en av dem jag verkligen skulle vilja se på nästa forumträff. ? Så gör dig redo.

Massor med kramar

Hoppas allt är någorlunda ok?
Saknar dig men vet att du också behöver vila lite mellan varven.
Det unnar jag dig verkligen!?

Hoppas du tar dig tid för återhämtning och laddar batterierna inför november.
Som enligt mig är den gråaste och dystraste månaden på året...?️?

Sänder en hälsning med mycket höstsol och lycka till dig!
Kram ???☀️??

Hoppas att allt är ok. Tänker på dig och saknar dig här. ? Men respekterar självklart att du väljer att pausa forumet.

Kram kram

O håller tummar o tår att du mår bra! Fullt upp med livet ?? om du inte mår helt bra skickar jag massa styrkekramar till dig ??
Här är allt bara bra! Börjar bli ganska trött på Corona o att jobba hemma...men det går på något vis ? har inte själv kommit till att köra helvitt men kanske snart eller så småningom ballar det inte ur så får det vara bra så ett tag till! Ta hand om dig o hoppas ?? du mår bra! Stor varm kram ?

Tänker på dig och undrar hur du har det. ? Saknar dig här, men respekterar förstås att du har tagit en paus. Hoppas dock på att få höra av dig igen någon gång.

Kram

Ville bara kika in o kolla läget med dig ?? Hoppas bra o att du bara tagit en paus i lugn o ro ? om du har planer på att komma tillbaka kanske du kan hoppa på tåget tillsammans med mig? Känner mig urstark just nu full med pepp av att må bra o alla bra känslor av att ha lämnat vinet bakom mig. Säger inte för alltid för det kan man inte lova men ska ta en lång tid nu o bara vara jag o må bra ? vill gärna ha med dig på den resan om du vill ?
Det kanske går toppenbra för dig isåfall vore det skönt att höra lite bra pepp ? kramar till dig o god fortsättning på 2021 som ska bli vårt år!! Kram kram ?

Hej Fibblan! Hoppas att allt är bra med dig! Stor kram och tack för alla fina inlägg i min tråd, förr! Läst ikapp mig själv och minns hur vi följde varandras dagar! Hoppas du har det fint! Kram vännen! 🌱❤