Hej Spindelmannen

Din man har sagt att han väljer alkoholen. Jag beklagar verkligen det. Min partner svarar aldrig när jag frågar om vad han väljer. Han säger aldrig att han väljer alkoholen för han vill nog ha både alkoholen, mig och oss. Men jag vet ju hur han alltid trillar tillbaka om han är nykter ett par dagar. Ibland känns det som att kanske allt vore enklare om han skulle säga att han väljer alkoholen och det inrutade livet. Jag är den som vill ha variation, göra normala grejer. Som ett par. Ett normalt par skulle kunna ha ätit frukost tillsammans, gå ut i fina vädret eller tagit itu med hemmet. Jag ska försöka flytta några möbler då jag orkar. Idag har jag mått för dåligt. Vill i lugn och ro göra det utan att han är i närheten. För det gör för ont. Jag hoppas du ska få må bra också, tillsammans med dina barn. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och livshändelser. Kram tillbaka!

Spindelmannen

Allas resor och liv ser olika ut. Du kommer fixa det kanon bra, vad du än väljer att göra. Jag håller på dig, om du väljer att stanna och fajtas eller gå. När man väljer det som känns bra för en så klarar man resan❤️

Ta hand om dig och lycka till i din resa❤️

Kramar i massor!

Anonym 21523

Det tar tid att inse att man är i en tuff relation. Som sagt finns det inte bara dåliga stunder utan de fina man håller in i de sista.
Vi som lever eller levt med en med missbruk till alkohol eller droger försöker att hjälpa den, eller tom blir medberoende.

För min egna del ser jag tillbaka på eländet med allt kämpande till förgäves. Jag skulle vilja få tillbaka de år jag kämpat med den man jag satt fast med.