Kalmarsund

Hej,

Jag e ny här.

Har under många år känt att man kan dricka lite varje dag. Men under Denna tiden har man fått känna på hur de e på djupet. Har varit hoss alkohol terapeft testat antabus. Men man kan inte släppa. Som jag säger 3 dykningen i ledigheten har så många intressen som får vänta..

Här är vi ett bra gäng som är svinduktiga på att peppa och stötta ? Vi har alla varit på vår första nyktra dag och minns det nästan som igår. Det finns ingen som ångrar att de har slutat dricka. Jag har inte hört talas om någon i alla fall. Tricket är att sig från känslan ”jag bör/får inte dricka” till ”jag vill inte dricka”. Då blir den nyktra resan så mycket lättare. När man inifrån och ut känner att man faktiskt slipper dricka.

Det är så befriande att slippa all skuld, skam och lögner som drickandet innebär. Det är så befriande att slippa alla timmar av planerande, inköp, supande och bakfylla. Man får otroligt mycket tid över per vecka, som man kan ägna åt mycket roligare saker.

Samtidigt innebär alkoholstoppet att man återfår glädjen och nöjdheten i det vardagliga. Man är inte lika rastlös, man njuter mer av varje stund liksom. Man blir liksom mer chill, tillfreds. Får ökat tålamod både med sig själv och andra.

Är den 1/1 din första nyktra dag?

Kram ?