Jag är en skånetös på 50 år. Ny på denna sidan och känner mig redo att förändra mitt liv. Lådvin är en förbannelse from hell. Tidigare sa jag att jag kan både ha det och vara utan det men nu har det förändrats så nu heter det att jag behöver det och vill ha det............. Nää nu räcker det. Är jag ensam om att tänka på det här med hjärnskador osv.

Nej, du är inte ensam.
Vi är många som är rädda för hur alkoholen påverkar oss och som har insett att vi måste förändra vårt förhållande till alkohol.
Så bra att du hittat hit, här finns massor av värme, förståelse, tips och råd, stöd och tröst som hjälp på vägen när man vill sluta/minska sitt drickande.

Just nu finns här dessutom ett helt gäng som, nu runt nyår, startat sin vandring mot ett hälsosammare och nyktrare liv, häng på du också!

Anonym26613

Hjärnskador/demens ? Ja, visst. Leverskador, cancer, hudproblem, relationsproblem, sömnstörning, depression.... you name it!!

Idag är jag mindre orolig än tidigare. Har minskat mitt drickande under närmaste åren (långt ifrån normala nivåer dock) och fått lite lugnande besked från vården.

Lycka till med resan!! ???

Jag har nyss klarat 2 st nyktra dagar och känner absolut ingen abstinens. Jadå, jag ska hänga med på resan!