Virvla

Ju längre jag är nykter desto mer insikter får jag. Kan vara ibland jobbigt och ibland bra. Kommit till insikt att jag tål inte stress. Jag tål inte för mycket intryck. Och det känns både tråkigt och roligt. Att jag inte orkar vara som innan. Som en Duracell kanin. Men samtidigt tycker jag att det är skönt med lugn och ro. Lustigt hur livet kan vända. Det har blivit så fantastiskt. Sen går det upp och ner. Semestern var skön. Nu känner jag mig uppe i varv igen men tar mina återhämtningsdagar och kör yoga och meditation.
Ville bara kika in och hoppas att ni alla mår bra i era resor.?

Virvla

Förkylningen börjar släppa mig om sitt grepp. Skönt. Väntar svar på coronatest. Dock tror jag att det bara är en förkylning. Först fick jag panik. Va fasen ska jag göra när jag inte kan jobba? Men det har gått hur bra som helst. För min kropp var trött. Den behövde vila. Varit mycket ett tag nu igen.
Funderar mycket på det här med beroenden. Är jag en beroende personlighet? Om jag tycker om att jobba och mycket, är jag beroende av det? Om jag äter mycket, är jag då beroende av det? Blir lite knäpp av det här. Jobba måste man ju göra. Äta måste man göra. Dricka måste man göra.
Trivs bra som nykterist. Kanske vid vissa tillfällen så kan jag tycka att nu vore det gott med ett par glas. Men så tänker jag att jag tar ett par glas vin och då klöker jag mig. Fan så äckligt. Drack faktiskt på semestern. Inget jag tänkte på då. Och inte nu i efterhand, men köpte vad jag trodde var alkoholfri öl men det var det inte ? men kände inget av den så och inte heller att jag ville ha mer. Så fortsätter på mitt alkoholfria liv. Speciellt när jag ser anhöriga i min närhet som blir fulla. Och rent ut jobbiga? tänk att man varit där. Hur fasen tänkte man?! Men men, livet rullar vidare och det är väldigt bra att ta en dag i taget och ett steg i taget. ?
Härlig helg önskar jag er! Festa lugnt ?

Virvla

Ett bra tag sen jag var inne. Allt rullar på. Arbetar med mig själv. Vilket är helt fantastiskt!
Jag har provat lite alkohol. Och det har gått bra. Lite glögg och smakat på drinkar. För att det var gott. Jag tror fortfarande att allt går att förändra bara man har tron på sig själv. Och att man är ärlig mot sig själv. Hitta sin egna väg. ?
Jag önskar alla en fin jul och gott nytt år! Går in på mitt tredje år nästan helt utan alkohol. Tacksam?