Vad dricker man om man inte dricker vin? Är gbp-opad och klarar inte alkoholfri öl pga snabb ”mättnad”.
Jag funderar på äppelmust. Har druckit det och tycker det är gott. Har sett att det finns som bag-in-box men minns inte var.

Är det någon som kan tipsa om en god sort som inte är för söt?

Det finns en alkoholfri torr fransk cider (på systemet) om du vill gå dit eller kanske hellre be någon handla.
Finns även 100% blåbär i små flaskor som är väldigt god och inte söt (men dyr!)

Här får du recept på min favvodricka:

1 godmorgonjuice med rödgrapefruktsmak
2 flaskor Ica vatten med grapefruktsmak
2 små flaskor grapetonic

Den ena flaskan med vatten får du dricka upp först. Sen blandar du 50/50 i de två vattenflaskorna och lägger i kylen så det blir riktigt kallt och gott ?

Jag provar ibland att blanda med annan juicesmak, tex lemonade och äpple/jordgubb provade jag senast, men jag återfaller alltid till röd grapefruktsmak.

Kram ?

Anonym26613

Gammeldags jordgubbssaft ??
O'boy
Cider
Pommac
Lemonad
... finns så många dryck som man glömmer bort bara för att det alltid finns vin i glas ?

Jag hade första och andra gången annat i vinglas för att vanan var så stark. Men den här gången och speciellt de senaste veckorna så har jag inte längre ersätt vinet med något alls. Nu när jag tänker på det så minns jag inte ens vad jag druckit igår. Troligen vatten. Så skönt att slippa tanken ??

Jag tycker inte om sött. Pommac är enda läsken jag tycker om. Bubbelvatten med smak funkar ok men blir lite tråkigt i längden.
Iofs, när jag tänker på det: tonic water är gott även utan gin.

Hej, jag brukar köpa alkoholfritt vin på mataffären, jag har hittat några vita sorter som är bra tycker jag, men ibland tycker jag att det är bättre att dricka något helt annat. Alkoholfritt vin eller cider kan trigga alkoholsuget ibland
Must tror jag finns i matbutiken på box, men min erfarenhet av alkoholfria alternativ är att man dricker inte alls lika stora mängder så flaskor funkar bra :)
Lycka till !!

Gillar inte heller söta drycker. A-fritt vitt vin smakar ganska bra. Är dålig på namn, men tror att Barrels and drums vita är ok. Nosecco är god, bubblig och festlig. Kan säkert finnas i matbutikerna också. Vissa matbutiker har ett fantastiskt utbud av alkoholfritt.
Gingerbeer är god som drink, rivig.
Jag dricker även rött alkoholfritt, man vänjer sig med smaken. Jag dricker Natuero, det finns många röda som smakar riktigt illa. Särskilt de butiker som har väldigt få sorter brukar tillhandahålla de riktigt odrickbara. De måste man ju inte försöka vänja sig vid. Och ja, jag har samma erfarenheter som ampher... det går inte åt så mycket längre.

Finns på Ica. Gillar rosévarianten mest. Gott bubbel och inte alltför sött, i festliga sammanhang, men jag köper det inte till vardags. Köpte med mig en sådan flaska på nyår tex.

Tonic är gott också. Iskall med olika smaker, finns bland annat med grapefruktsmak ?

Jag drack mycket alkoholfri öl (Falcon smakfull bärnstenslager) under mitt första nyktra år, men sen tröttnade jag på alla pantburkar ?

Kram ?

Den heter ”God dryck”. Vit flaska och rosa flaska. Minns inte vilken som har vilken siffra. Bubbel.

Kram ?