Loggen @Magnus hej, jag ser loggen men inte alla mina registreringar och kommentarer, jag använde den som en dagbok
Jag har varit väldigt sporrad av att se dagarna utan alkohol så jag skulle gärna vilja kunna se mina registreringar bakåt ( från 1 nov)
Vänliga hälsningar k

Angående alkoholkalendern som nu är igång under "Stöd"
@ampher skrev:"jag ser loggen men inte alla mina registreringar och kommentarer"
Vi håller på att migrera data från de användare som använt loggen regelbundet. Majoriteten är nu överflyttad, men anteckningarna och vissa registreringar återstår. De kommer förhoppningsvis vara på plats inom kort.

Skriv gärna här i forumet eller enskilt till oss rådgivare under Stöd > Rådgivning om ni har önskemål om Alkoholkalendern eller behöver hjälp med att migrera data från det gamla programmet. Den gamla program informationen finns tillgänglig på https://old.alkoholhjalpen.se/

Hej, fint och förändringar lär man sig snabbt att anpassa sig till.
En sak jag inte gillar är den supertydliga loggan och dessutom i VRRSALER
Jag kommer känna mig mindre bekväm att läsa tex på tåg eller andra offentliga platser, men även bland familj då jag kanske vill logga in snabbt för att få lite stöd.
Att sajten varit så diskret har verkligen varit en fördel och det här känns tyvärr som en försämring. Kanske bara jag som funderar över det och då är det kanske ingen fråga.

Intressant tanke om avsändaren/rubriken på sidan
@Se klart skrev:"Att sajten varit så diskret har verkligen varit en fördel och det här känns tyvärr som en försämring"
Det här behöver vi diskutera och fundera på om det finns någon bra lösning.

@ampher Som administratör så kan jag nu se dina gamla logg inlägg. Vi har nu gått igenom behörigheterna ett varv extra. Skulle du kunna kolla igen nu? Jag beklagar stöket, men det är verkligen hjälpsamt att kunna kolla av med dig som användare så att det fungerar.

@Se klart skrev:"Att sajten varit så diskret har verkligen varit en fördel"

På tjej- och kvinnojourernas sajter finns en knapp längst upp till höger på varje enskild sida där det står ”lämna sidan” och trycker man på den kommer man blixtsnabbt till Googles söksida. Jag minns inte ens hur förra loggan såg ut 😂 Man vänjer sig vid allt. Snabbt.

@Magnus tack Magnus, nu kan jag se allt bakåt. Tack för ditt tålamod ☺️
Jag mår så bra av att se dagarna läggas till varandra
Det kanske bara var någon fördröjning igår
Vänliga hälsningar k

@Dee skrev:"kan man tänka sig att man skulle kunna fylla i sin kalender typ veckovis"
Ja, jag sitter och jobbar med det nu, men det tar lite tid för att det är lite komplicerat. Hoppas det ska kunna vara igång någon av de närmaste dagarna.