@Tomen Styrkekramar i massor till dig ❤️ Skönt ändå att barnen är involverade i allt det jobbiga både praktiskt och känslomässigt. Alla bördor blir lite lättare att bära om man hjälps åt.

Kram 🐘

All styrka till min kompis Tomen.
Väldigt tragiskt att din fru har blivit sämre. Jag har förstått att sjukdomen går i skov. Har två bekanta med samma diagnos. Jag föll igår men står upp idag. Tänkte testa att bara dricka "EN" öl. Mitt experiment funkade nataurligtvis inte. Det blev mer än en öl. Mina bromsar är fortfarande dåliga. Jag kanske får leva med taskiga bromsar resten av livet. Vilken tur att jag kan avstå alkohol utan problem. Nu kör jag vidare i min strävan om ett mer hälsosamt leverne. Jag har samma mål för april dvs 0-4 dagar får jag nyttja rusdrycker. En dag i taget 😉

Öppna en affär mitt i livet
Du öppnar en affär mitt i livet. Starkt gjort! När jag läser detta får jag tankar från min ungdom i skallen. Jag började mitt arbetsliv, 16 år gammal, som affärsbiträde på en stormarknad. Jag blir nästan lite avis. Jag har i hela mitt liv saknat tiden när jag jobbade inom handel

Åh, Tomen, vad tråkigt att höra. 💗

Starkt ändå att kunna låta bli alkoholen. Jobbiga känslor är självklart bäst att möta nykter. Fint också att du och barnen har stöd av varandra. 💗

Hoppas att allt löser sig till det bästa.

Kram

Tomen vad fint det lät med dig och dina barn. Tänker att det är bra att ni har en plats där ni kan vara tillsammans i alla känslor. Å starkt och klokt att bryta på en gång.
Önskar dog allt gott!

Hej alla fina människor. Varit lite mycket och varit dålig på att uppdatera. Men är eg inte så mycket att uppdatera. Dagarna går oftast åt till att prata med läkare och att försöka hålla en balans mellan två bolag för att hitta tiden till att sköta det viktigaste man har familjen . Affären jag öppnade har varit en boost för mig. Tror inte jag klarat av att stå på benen utan alla skratt som jag och döttrarna har där. Många gamla bekanta ( och nya) som kommer in bara för att prata lite. Tyvärr handlar ju det mesta om covid. Men skit samma. Just den sociala biten och närheten till döttrarna är för mig bättre än någon slags terapi. Just det sen har vi ju den förbannade alkoholen . Hatkärleken vi har till varandra gör att jag säger inte att vi helt gjort slut. Men pausen i förhållandet som inleddes i Mars håller fortfarande i sig . Men vet att vi kommer spendera någon mer natt ihop. Fast hoppas det dröjer länge .
@mrx. Dåliga bromsar är vad som genomsyrar vårt liv. Men intressant att se hur autostyrningen som Tesla har kommer fungera . I framtiden kanske man kan installera det på gamla gubbar som oss :-)
Än en gång. Tack alla för ert stöd ❤️ Vi kämpar ..

Hej Tomen! Funderar om nya meducinen funkar bättre för din fru än den gamla? Parkison är inte att leka med. Min fru har jobbat som undersköterska med sådan patienter. Jag själv har stött på sjukdommen i veteransbilssammanhang. En gammal bekants fru i dessa kretsar fick sjukdommen. En gammal gubbe i samma kretsar blev oxå drabbad. Mina bekanta som jag reflekterar till är båda 75 +. Det är väldigt tragiskt när den drabbar yngre människor. Ni har säkert sett filmen spring, Uje spring!. All styrka till dig!