Hans kropp klarade det inte längre och igår lämnade han oss.
Det känns så sorgligt att det ska sluta så och att det inte fanns möjlighet för honom att bli frisk.
🙏Azalea

Fina fina Azalea, jag beklagar verkligen sorgen. Tänker på dig och har följt din kamp här på alkoholhjälpen. Du har varit så tapper, så stöttande och så stark.
Jag är ledsen och skickar dig all värme och ljus. Kram Nora

Tack mina fina Änglar❤❤❤❤
Ni har varit ett fantastiskt stöd under denna långa resan. Jag är er evigt tacksam 🙏
Det är en sådan stor sorg nu både för mig, barnen och hans familj men han ville inte längre och jag känner ändå att det blir en frid för honom nu.
Nu måste bara alla vi i familjen försöka minnas det som var fint innan alkoholen kidnappade honom.
Stor varm kram till er allihop❤❤

Livrädd igen

@Azalea Du har stöttat mig så många gånger, även när jag var här på forumet första gången för nästan 5 år sedan. Du är en underbar människa, jag hoppas att du finner styrka att gå vidare. Kram ❤️

Tack Åsa M och EsterHanna🙏
Det är sorgligt att det slutade på detta sättet men jag är tacksam över att sonen fick förra helgen med honom och dottern hann hem från utlandet och ses❤

Tänker på dig. Gud. Denna sjukdom alltså 😔 Om du minns så dog min fd särbo för ett par månader sen..Om det var han själv som tog sitt liv eller om kroppen la av. Ja vet inte 100..men oavsett så var det sjukdomen alkoholism som tog död på honom. Den fina människan med.. Denna jävla sjukdom. Kram. Du har varit makalöst tapper. ❤

Han har fått lugn och förhoppningsvis får du och dina barn det också även om det kanske inte känns så just nu. Inget liv att leva som deras pappa hade det. Själv har du gjort allt och mycket, mycket mer för att vara ett stöd men det räcker inte. Över denna sjukdom råder vi inte, hur mycket vi än vill. Många kramar till er och ta hand om varandra ❤.

Jag vill tacka er allihop, fina vänner ❤
Ni vet hur det är att kämpa mot en alldeles för stor motståndare. Det är svårt att vinna över den och jag gjorde allt jag kunde men lyckades inte.
Det är en sorg att se hur den kidnappar våra anhöriga och håller dem fast i sina klor.
Det har varit en så tung och sorglig dag men samtidigt väldigt fin.
Begravningen blev vacker och vi gjorde det fint för honom och nu känner jag att han är fri.
Jag älskade honom och han var min Bästa vän, det var aldrig honom jag lämnade utan det var alkoholen som gjorde honom förändrad.
Jag är så tacksam över barnen vi har och vi har umgåtts dessa dagar och tittat på mycket filmer från tiden då allt var då bra, helt perfekt. Vi har raderat de sista åren och minns honom som den vackra och underbara pappa och man han var.
Vi hade 25 underbara år och jag tänker glömma de sista 10 som om de aldrig var.
Tusen kramar från Azalea