Jag vill tacka er allihop, fina vĂ€nner ❀
Ni vet hur det Àr att kÀmpa mot en alldeles för stor motstÄndare. Det Àr svÄrt att vinna över den och jag gjorde allt jag kunde men lyckades inte.
Det Àr en sorg att se hur den kidnappar vÄra anhöriga och hÄller dem fast i sina klor.
Det har varit en sÄ tung och sorglig dag men samtidigt vÀldigt fin.
Begravningen blev vacker och vi gjorde det fint för honom och nu kÀnner jag att han Àr fri.
Jag Àlskade honom och han var min BÀsta vÀn, det var aldrig honom jag lÀmnade utan det var alkoholen som gjorde honom förÀndrad.
Jag Àr sÄ tacksam över barnen vi har och vi har umgÄtts dessa dagar och tittat pÄ mycket filmer frÄn tiden dÄ allt var dÄ bra, helt perfekt. Vi har raderat de sista Ären och minns honom som den vackra och underbara pappa och man han var.
Vi hade 25 underbara Är och jag tÀnker glömma de sista 10 som om de aldrig var.
Tusen kramar frÄn Azalea
â€đŸ™â€

AzaleaâŁïž Tittar in hĂ€r vilket blir sĂ€llan numera och ser ditt inlĂ€gg. Det kunde varit mitt - efter trettio fina Ă„r fem Ă„r av helvete. Det blev bra för oss men om jag vore du skulle jag tĂ€nka som du.

UngefÀr lika tÀnker jag om min pappa, minns det fina, sörjer hans talanger som drunknade och gick under med spriten. Vet att jag var önskad, efterlÀngtad och ett Àlskat barn.
Vet ocksÄ att jag Àr och var en Àlskad hustru - Àven de Är vi var maktlösa bÄda.
All kĂ€rlek🩋💖 mt

Å fina Azalea. Du som kĂ€mpat sĂ„. SĂ„ fint du tĂ€nker om honom.
Ja vad gör alkoholen med vÄra nÀra och kÀra? Det Àr fruktansvÀrt.
TĂ€nker pĂ„ dig och önskar dig all lĂ€kning nu❀

InteMera

Vilket sorgligt slut, beklagar sorgen finaste Azalea! Jag hoppas du Ă€n har styrkan kvar att se det fina som varit, lĂ„t resten blekna bort. Denna hemska sjukdom som kidnappar sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra nĂ€ra lĂ„ngt innan deras sista dag ens Ă€r kommen. Önskar dig och barnen allt gott och tid att landa nu efter allt som varit! ❀

❀❀❀ Som ni kĂ€mpat. Ja han har fĂ„tt lugn nu. NĂ€r sjukdonen Ă€r sĂ„ stark i dom. DjĂ€vulen styr dom o gör dom till en mĂ€nniska ingen skulle vilja va. Det Ă€r ett omĂ€nskligt lidande för alkoholisten men ocksĂ„ för alla runtomkring som vi vet. Ja tĂ€nker pĂ„ min A. SĂ„.mĂ„nga gĂ„nger ja hört honom grĂ„ta eller va arg. PĂ„ mig. PĂ„ andra. PĂ„ sig sjĂ€lv kanske framför allt men riktades ofta utĂ„t. Att inte förmĂ„ sig sjĂ€lv till förĂ€ndring. Utan sitta i detta mentala fĂ€ngelse. Min visste hur fel det var att göra som han gjorde men klarade inte att ta sig upp. Vissa klarar det inte. AlkoholdjĂ€vulen har dom i sitt grepp fullstĂ€ndigt. Önskar dig o barnen allt gott i framtiden.

Jag kÀnner en oerhörd trötthet nu precis som om all energi har runnit ur mig. Vet inte om det Àr urladdningen som blev efter att vi upptÀckte honom, vilket blev ett stort trauma för hela familjen. Det Àr svÄra bilder som etsat dig fast pÄ nÀthinnan för oss allihop och jag Àr sÄ glad att sonen inte var hemma. Han hade nog aldrig kommit över det igen. Han kom och fick ta ett avsked i trÀdgÄrden innan han Äkte ivÀg sÄ det kÀndes bra ÀndÄ.
Det blev sen tvÄ enormt hektiska veckor till att planera begravning och allt annat praktiskt som var tvunget att göras. Alla samtal som skulle ringas och mÀnniskor vi fick boka möten med.
Det var ju lite tidspress eftersom dottern bara var hemma i 2 veckor innan hon skulle resa hem till andra sidan jordklotet.
Jag Àr ÀndÄ tacksam över att jag och dottern tillsammans kunde ordna detta samtidigt som vi pratade om allt och alla kÀnslor. Att hon kunde vara med hela resan och hann vara med för att sÀga farvÀl innan hon reste hem.

Men nu Àr det tungt för mig och sorgen gÀller över mig bitvis. Jag vet att jag inte kunde gjort mer för honom men det Àr svÄrt ÀndÄ just nu.

TĂ€nker pĂ„ alla vĂ„ra fina Ă„r vi Ă€ndĂ„ fick tillsammans och med barnen. De minnena Ă€r sĂ„ vĂ€rdefulla nu och jag ska vĂ„rda dom🙏

Vill tacka er allesammans för att ni finns, ni Ă€r vĂ€rdefulla pĂ„ alla sĂ€tt❀❀
Stor kram frĂ„n Azalea 🧡🧡

Clara

Å, jag har lĂ€st dina inlĂ€gg sĂ„ lĂ€nge. Det hĂ€r Ă€r sĂ„ ledsamt, och Ă€ndĂ„ kan jag tĂ€nka mig att det Ă€r en lĂ€ttnad. En vĂ€n till mig sa, efter att bĂ„da hennes förĂ€ldrar supit ihjĂ€l sig, att "nu vet jag i alla fall var jag har dem, de ligger still pĂ„ kyrkogĂ„rden och jag behöver inte springa runt och leta efter dem eller oroa mig för att de ska göra bort sig". I mina barns fall har jag önskat sĂ„ lĂ€nge att deras pappa bara ska göra slut pĂ„ sig, istĂ€llet för att spöka i vĂ„rt liv. SĂ„ ofta har jag sagt att jag "sörjer nĂ„n som inte Ă€r död". Sen önskar jag ju sĂ„klart att vi fĂ„tt leva lyckliga i alla vĂ„ra dagar istĂ€llet, men nĂ€r vi nu inte fick det...

Önskar dig och barnen allt gott. De jobbiga minnena kommer att blekna och de fina stiga fram i ljuset. All lycka till er! /Clara