De är bra och jobbigt. Jobbigt bearbeta allt men jag klarar av hantera det som dyker upp utan behöva ta till alkoholen el skada mig. Har sånt grymt stöd av bla terapeuten hon ringer fortfarande mig varje dag i veckorna. De är fan guld. Och det bra är skolan och de som går där, men tyvärr slutar den nu på onsdag de känns extremt tråkigt. Vi har sagt vi ska hålla kontakten men får se hur de blir så lätt man säger så och så rinner de ut i sanden. Sen har jag tack vare diabetesen gått ner hela 10 kilo och fått köpa jeans i en stl mindre och mina jeansshorts jag köpte i våras som satt perfekt behöver jag nu skärp till, kommer bli dyrt de här :) Är medicinerna som tar bort aptiten el inte aptiten utan hungern så mitt okynnesätande på godis/kakor mm har jag slutat helt med tagit mig en månad att äta upp en chipspåse de tog mg 30 min förr. Sen promenerar jag mycket de gör ju inte saken sämre. Ja nu är det solbadsväder var ute i förra veckan och solbadade flera ggr. Så nu är sommaren här 😎. Hur går det för dig? @Tofu

@snusen fint med fin rapport från dig! Hoppas du hade marginal för viktnedgången så du inte går och blir mager nu. Det mår man inte heller bra av. Måste säga att det känns så fint att läsa om dina erfarenheter och att du faktiskt får det stöd du behöver IRL. Det är så ofta man hör om motsatsen.

Kram!

Vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg. Att du får rätt hjälp och verkar så mycket stabilare. Du har verkligen jobbat för detta, så härligt att du nu märker resultat. Jag önskar dig en underbar sommar!

Fint att läsa Snusen. 10 kg är ju väldigt mycket att gå ner. Hoppas du mår bra i det också, även viktnedgångs påverkar ju både kropp och psyke, så se till att du mår bra. Nu verkar du göra en klok viktnedgång med bra mat och promenader och det är nog bara positivt.
Tänk, det har gått nästan ett år sen du skrev här första gången. Vad målmedveten och modig du har varit! Så skönt att läsa att du faktiskt har fått fin hjälp, men du har gjort ett stort arbete själv. Bra jobbat!

Ja äntligen rätt hjälp är så tacksam för denna hjälpen jag fått och får. De finns och ta av på mig så risken för jag blir för smal är inte stor än :) Ja min situation för ett år sen jämfört med nu är enorm. Svårt ta in hela resan och allt som hänt, känns som de gått flera år.
Ha en skön sommar alla 💕

Det är alltid lite lustigt när någon beskriver ett utseende som inte stämmer med den föreställning man gjort sig. I mina ögon har du alltid varit väldigt smal, Snusen.
Jaja, hur som helst långt har du kommit och mycket har du hunnit göra. Hoppas du får en riktigt fin sommar.

Det är alltid lite lustigt när någon beskriver ett utseende som inte stämmer med den föreställning man gjort sig. I mina ögon har du alltid varit väldigt smal, Snusen.
Jaja, hur som helst långt har du kommit och mycket har du hunnit göra. Hoppas du får en riktigt fin sommar.

”Firade” 3 månader samma vecka som midsommar. Men mådde dåligt och kändes som ja ha. Blev återfall på midsommarhelgen. Och efter de har jag värsta suget. Slarvar med maten, slutat promenera, slutat med träningen. En del av mig känner ok men kom igen nu Snusen du fixar detta och den andre delen säger där ser du de skulle inte hålla du kan lika väl ge upp. Fan, skulle aldrig tagit de där jävla återfallet.

Har gjort som du och tagit ett kort återfall. Men som jag förstår det har du inte druckit på en vecka nu?
Att återvända till det som var tidigare är ju inget alternativ för någon av oss, eller hur? Och du är ju en person som har åstadkommit så mycket under den här tiden. Vågat, kämpat och prövat nytt. Jag ser återfall som en läroprocess. Dricka är inget alternativ - så det finns ingen anledning att fortsätta med det, ingen idé heller att skada sig själv mer genom att fortsätta. Ta tag i dina goda vanor igen. Vet du varför du är deppig? Du har fixat så många utmaningar redan, så att inte fortsätta dricka borde inte vara svårt, men jag tänker att kanske både du och jag måste omforma våra quickfix när vi inte mår bra. Man måste hitta nåt annat sätt att lösa när man inte mår bra. Inte så lätt, men jag tror verkligen på oss båda. @snusen skrev:"En del av mig känner ok men kom igen nu Snusen du fixar detta"
Ja, du fixar det, det tror jag med!

Tror de hela började när skolan slutade och de inte längre var struktur på dagarna börja vända dygnet mm. Men bokat in träning när min tränare kommer tillbaka från sin semester. Har en tung sak jag aldrig pratat om som jag nu ska prata om är livrädd för prata om det men måste lätta på trycket om denna grej då de tynger mig något fruktansvärt.
Ja en boxningsäck skulle man behöva ibland. Ja vi får stötta varandra 💕

Ja det är lätt att halka ur vanorna och in i gamla mönster. Särskilt kanske när man försöker hålla bort vissa saker för att man inte förmår ta tag i dem. Men du har ju redan kommit en bra bit på vägen och har en plan för framtiden. Jag tror verkligen att du klarar det här.
Hur jobbigt det än är så tror jag att du klarar det här också. Du behöver möta känslorna tänker jag och kanske förstå att du hela tiden har funnits i ett sammanhang. Valen man gjort och alla misstag i de sammanhangen har orsaker. Det är kanske dags att förlåta sig själv också eller för att släppa ut oro, ångest, ilska och sorg.
Ibland skulle jag vilja sitta där och hålla dig i handen tills det blåser över. Eller hålla i boxningssäcken för den delen.
Håll ut nu! Vi kör på igen tycker jag.

Tack @uddda Just nu är de piss. Ledsen och arg. Ledsen för all jävla skit man varit med om i livet. Arg för jag aldrig fått riktig hjälp tidigare så jag hade sluppit all jävla skit. Jädra massa sorg jag måste ta mig igenom. Sen känner jag att jag just nu inte riktigt vet vem jag är. Jag är splittrad och känns som jag inte får ihop mig själv som en hel person. Kaos i hjärnan just nu kan man säga lite mycket känslor på en gång 🤯
Sen har jag sovit väldigt dåligt i en period så det gör ju inte saken bättre heller.
Kram

Tack @uddda Just nu är de piss. Ledsen och arg. Ledsen för all jävla skit man varit med om i livet. Arg för jag aldrig fått riktig hjälp tidigare så jag hade sluppit all jävla skit. Jädra massa sorg jag måste ta mig igenom. Sen känner jag att jag just nu inte riktigt vet vem jag är. Jag är splittrad och känns som jag inte får ihop mig själv som en hel person. Kaos i hjärnan just nu kan man säga lite mycket känslor på en gång 🤯
Sen har jag sovit väldigt dåligt i en period så det gör ju inte saken bättre heller.
Kram

Ja skrev ner de jag ville få ur mig idag till terapeuten och fick pratat med henne idag det var skönt. Och min oro för att hon skulle tycka jag vara äcklig var ju helt obefogad. Hoppas de gick bra med slipningen @Tofu

Ja de är det. Ja förlåta mig själv och se att jag många ggr gjorde de bästa just då i den situationen med mina resurser jag hade då el rättare sagt avsaknaden av resurser. Just nu känns det mest rörigt i mitt huvud. Tack en hand att hålla i hade varit skönt 💕@Sisyfos

Låter ju jättebra att du skrev ner det och fick möjlighet att prata direkt. Alla gör vi så gott vi kan med de resurser vi har där och då, det tror jag verkligen. Man kan gräma sig över att det inte var bättre men vi har nu och imorgon. Där kan vi välja det bästa för oss. Det är inte så konstigt att du inte får ihop dig, tänker jag. Det här året har du gjort en stor resa eller flera för den delen. Låt det ta lite tid att komma ikapp. Ilska över det som varit låter sunt. Det är det du ska ha boxningskudden till. Så länge du inte slår dig själv är det bra Snusen. Du är verkligen värd lugn och ro och jag tror du kommer att hitta fram. Kram!

Ja prata illa om sig själv och tänka tankar på hur kass man är man tyvärr expert på. Behöver inga ovänner klarar av de där själv. Ja hon är en klippa och guld värd. Låter som du har en massa kul idet :) Gillar att måla och hålla på med göra smycken bla så har köpt lite sånt som jag ska börja hålla på med. @Tofu

Snart har du årsdag härinne, Snusen!
Lätt att säga men sluta slå på dig själv.
Det är så starkt det du har gjort och du har snart hållit i ett helt år! Glöm inte att se alla dina framgångar och ditt mod. En beundransvärd person härinne på forumet!