seriequeen

Känns faktiskt lättare, kändes som att vi behövde testa för att kunna gå vidare och känner mig helt färdig. Absolut att jag saknar den fina personen som han var men resten saknar jag inte. Utan det har gett mig mer smärta än lycka. Så det var rätt att gå och är glad att han tog steget för då kan jag faktiskt gå vidare.

Du kommer troligen att svaja rejält.
Jag minns hur jag for mellan fri,glad,lättad.
Till övergiven förtvivlad och uppgiven.
Ofta under samma dag och ibland tom under samma timme🙂
Det är normalt och en sorgeprocess man ska igenom.

seriequeen

Ja det blir som en sorgeprocess, känns ändå på rätt väg. Har träffat en kille som det inte är seriöst med men kul för min skull lättare att gå vidare. Och han vet att jag inte kommer ha något förhållande än på ett tag så det är skönt att vi båda står där. Han har också precis gjort slut med sitt ex. Så det känns ändå mycket lättare. Varje dag blir lättare. Också lättare när man hör familjen prata om vad mitt ex sa till släkten att han var fotbullshuligan och släkten bara vad säger han för något? @Ullabulla

seriequeen

Här har jag gått vidare och som sagt lyckats släppa mitt ex. Självklart tankar men mer hoppas att han mår bra nu och att han löser sin del på egen hand.

På min sida så låg jag med en person på fyllan vilket var min brors kompis. I efterhand har det kommit fram att han tar knark på fester och kör rattfull. Visste inte det förrän i efterhand. Min kompis dejtar min bror och där har det kommit fram att min bror tar knark på fester enbart och vet inte vad, hur mycket utan de har dejtar i 2-3V nu och hon är starkt emot knark och han har sagt till henne att han vill lämna det livet men känns lite som att han inte vet hur.

Tydligen hade han gått runt och varit orolig ifall hans kompis hade kört mig när han kör rattfull då han tydligen gör det varje helg. Det har inte hänt och har självklart avslutat allt då jag inte vill ge mig in i en sån person igen.

Känns lite som att man inte kommer undan knark i dagens samhälle på fester speciellt i ung ålder. Absolut att alla behöver inte ha sjukdomen. Men min kompis är som min familj och min bror är min familj, och vill inte att min kompis ska hamna som anhörig åt en som knarkar även om det nu bara är på fester för vet inte mer än vad de har pratat om.

Han festar även vardagar ibland, blir orolig och vet inte hur jag ska göra för jag hamnar i kläm. Hur jag än gör och kan inte göra annat än att stå och kolla på.

Samtidigt som han fick reda på att jag låg med hans kompis 1 gång så vill han avsluta relationen med mig trots att han knarkar också men dejtar min kompis och jag vet att det är inte mitt liv så även om jag vill skydda de båda. Så vill de dejta så måste de få göra det.

Känner mig hopplös, inklämd och samtidigt finns det en oroskänslan. Kanske triggad av trauman från tidigare förhållande.

@seriequeen
Önskar att du hittar någon som är trygg, stabil och kan ta hand om sig själv och ha förmågan att ha en sund relation. 🌹
Sedan tänker jag att du inte kan leva andras liv, men att du kan sätta upp gränser för dig gällande din bror och din kompis. T ex att då ni träffas gäller vissa saker, att han inte dricker.

seriequeen

Ja det kanske faktiskt är bäst, för att få mig att inte hamna i dåliga relationer igen. Då jag har fått reda på att nästan alla hans kompisar knarkar. Det är sorgligt. Hade inga känslor för hans kompis så det var enkelt att avsluta. Kan inte leva deras liv bryr mig om de båda och hoppas att det inte är så allvarligt när det kommer till min bror. Det är allt jag hoppas eftersom jag inte vet så får jag leva på hoppet.

Känner inte heller att jag jagar efter ett förhållande nu utan kan leva singel tills jag är mentalt redo för att ge mig till någon annan igen ❤️@Tröttiz