Hej!
Jag heter Ruby och jag är alkoholist.
Jag måste sluta dricka. Jag har förstört så himla mycket och skadat främst mig själv på grund av alkoholen. Jag måste sluta nu.
Jag är orolig att jag typ ska dö. När kan man få dille?
Finns det någon annan där ute som oxå måste sluta dricka som vill sluta med mig? Vi kanske kan peppa varandra!

Godmorgon Ruby!
Tubbe heter jag och påbörjar min fjärde dag nykter efter ha druckit alldeles för mycket under lång tid.
Mina första 3 dagar som nykter mådde jag som jag förtjänade men idag har jag redan hunnit med en morgonpromenad och en tur till affären.
Här på forumet finns mycket att läsa och många skribenter med stora erfarenheter.
Fortsätt att skriv och ställ frågor här om du undrar över något.
Självklart peppar vi varandra!
M.v.h Tubbe

Hej jag har varit nykter i 7 dagar. Har haft många återfall genom åren, men nu måste jag sluta då jag börjat såra barnen de har blivit så pass stora att de förstår. Försöker att läsa på mycket om hur dåligt det är att dricka, läser mycket härinne det hjälper mig.

@RubyZin ta hjälp! Och gör det idag. Kontakta vården, de är fantastiskt duktiga på att hjälpa oss som inte fixar det själv. Snart är jag tre månaders nykter, det har gått långt över förväntan. Med hjälp och olika typer av stöd har jag kommit långt. Det är inte bara A som ska bort. Du måste göra en mental resa också.

Stort lycka till och ge dig själv den viktigaste presenten - hjälp att hitta vägen framåt 💝

Min början efter flera misslyckade egna försök varatt ringa alkohollinjen. På så vis kom jag hit. Jag har haft återfall sedan dess men kompassen är inställd. Kämpa på och sök hjälp!