Vad har ni gjort för ändringar i livet? Nya/ta upp gamla intressen? Nya vänner? Vore kul att höra vad ni har gjort med alla extra timmar som kommer med ett nyktert liv.
Själv ska jag byta jobb, ställt mig i kö till ridskola! Har haft fysiska bekymmer men nu ska jag ta upp träningen igen. Det känns så skönt att slippa A som begränsar livet!

Odlat och köpt fina kläder, läst och kommit ihåg filmerna och serierna jag tittat på så jag slipper se om, alt hitta på att jag minns hur det slutade. Men mest av allt har jag nog vilat, vilat, vilat’

Jag har börjat tänka mycket mer på framtiden.Hur jag vill leva och vilka jag vill ge min tid.Mycket mer tid till mina barn, yoga, film, musik och dans.Jag har köpt ett hus själv, som jag fixar med. Tid till att göra saker som är skoj, och intressant med vänner utan alkohol. Mycket tid till att vara ensam hemma, eller i naturen, vilket känns härligt numera..🍃💫🍃

Jag njuter mycket mer av varje stund - nu, nu, nu. Jag trivs mycket bättre i mitt eget sällskap, självsam. Jag får mer idéer på saker som jag vill göra - och jag genomför det. Jag har fått ett nytt jobb som jag ska tillträda i höst. På samma arbetsplats, men med helt andra arbetsuppgifter. Jag är modigare generellt, mer vetgirig, mer social och kontaktsökande. Jag är duktigare på att stå upp för mina egna behov, stå för min åsikt och kommunicera det på ett sätt så att folk inte tar illa upp. Jag inbillar mig att jag är mer lyhörd, men jag är inte lika benägen att lösa andras problem. Jag har köpt en SUP som jag håller på att lära mig använda.

Kram 🐘

@Andrahalvlek härligt 👊☀️ Det är bokstavligen att man ser livet nyktert. Blir glad när jag läser dina reflekter. Det är en häftig känsla att sätta sig i förarsätet. Där vill vi vara kvar!

@Andrahalvlek härligt 👊☀️ Det är bokstavligen att man ser livet nyktert. Blir glad när jag läser dina reflekter. Det är en häftig känsla att sätta sig i förarsätet. Där vill vi vara kvar!

@miss lyckad Grattis till ditt hus 🏡 Vilken känsla det måste ge!
Känner igen mycket av det du nämner. Tänkte att det behövs en tråd om allt det fantastiska nykterheten ger. Det här om något ger pepp för mig.
Ha en underbar dag och lycka till med nya hemmet☀️ Nu ska jag jobba en vecka, sen blir det mer semester ⛱

@maja71 du har rätt i att det behövs lite kondenserade inlägg med nykterhetens fördelar. Blir särskilt uppenbart i sommartid, då så mycket av gemenskapen etc hålls igång av alkohol. Då blir vi lite udda, och det får man liksom stå ut med.
Jag ska just åka på min helt nyktra utomlands-semester. Ser mkt fram emot frukost på balkongen! ☕️🥐