@Tofu Tack för ditt stöd till mig🙏🏻❤️Kanske tittar jag in igen…senare❤️Det är med sorg jag lämnar forumet men jag tänker att det är vad som behöver ske…för att gå vidare🙏🏻

Tråkigt att du slutar skriva här @Varafrisk! Men jag förstår att det känns svårt som det har blivit. Önskar dig att gott!
Kram❤️

@Se klart….har alltid tyckt att du har använt orden/uttryckt dig så vackert …som en saga.
Dina senaste inlägg t mig förstår jag var väl menade men hamnade inte rätt h mig.
Önskar dig det bästa❤️❤️

@Varafrisk skrev:"Kanske tittar jag in igen…senare❤️" det hoppas jag verkligen att du gör 💕 och jag önskar dig lycka till.
Kram 💕 sländan

En känsla jag har är att när man inte når fram med sitt budskap till den man vill nå fram till…så vill man gärna nå fram till någon annan…jag har ofta sökt det själv men jag märker att även andra gör det. Så vi når inte alltid fram till varandra…skulle vara så glad om denna diskussionen läggs ner och nya konstruktiva inleddes någonstans.

Godnatt t er alla😴🙏🏻

Inte jag VaraFrisk, jag vill inte få medhåll av nån annan, jag vill bara ta med dig i handen över staketet. Är ledsen för att jag i min iver har varit lite väl påstridig. Ska lägga ner det om du fortsätter att skriva här för det får ju nästan motsatt effekt.
Önskar dig allt gott och en stor varm kram! Du kommer att hitta din väg ut.

@Sisyfos Jag vet…och jag känner det❤️Även om du har varit ivrig så har jag inte upplevt dig påstridig utan endast omtänksam.

På något vis kanske det var bra att den sista diskussionen lyftes för det gav mig en insikt att om jag inte överger forumet behöver jag ta ett långt uppehåll. Forumet har funnits med mig SÅ mycket i mina tankar inte endast när jag är här och skriver. Och eftersom det finns en sårbarhet hos mig så när inlägg hamnar fel h mig ( men med en vänlig avsikt) så stannar de kvar så länge och tar så mycket energi. Kanske skulle jag lurat mig själv om jag hade fortsatt på det vidare livet eftersom jag varken är måttlig eller helvit. Så visst är det med ledsenhet som jag lämnar/tar uppehåll fr forumet. Hade varit skönt med några nyktra dagar. Men livet går vidare och min övertygelse om att bli nykter en dag kvarstår.

Ha en fin dag🍁

Kram🧡

@Varafrisk, vill bara att du ska veta att jag tänker på dig även om du inte kommer att skriva här.
Önskar dig all lycka <3

@Varafrisk God morgon! Jag tänker att forumet har varit till otroligt stor hjälp för mig. Utan det hade jag blivit nykter en period men sedan med 1000 procents säkerhet hade jag börjat igen när det gått en tid och min hjärna lurat mig till att faran är över. Att läsa och skriva här har fungerat som den påminnelse och varningsklocka jag behöver med jämna mellanrum. Otroligt tacksam för det! Samtidigt är det säkert så att forumet inte är för alla. Här ska vi ju hjälpas åt att bli nyktra och bibehålla nykterheten (eller måttliga/sparsamma). Blir man inte det kan det vara bra och testa annat. Du ska veta att du betytt precis lika mycket för mig som alla andra här på forumet Varafrisk. Så även om du inte blivit nykter själv har du hjälpt andra att bli det. Genom att du är du.

Förr eller senare fixar du detta!

Kram!

Jag kan förstå ”besattheten” av forumet VaraFrisk. När det blir diskussioner där andra (även jag) tar sig friheten att veta hur man är och vad man tänker. Det är svårt att värja sig från tankarna på det. Så det kanske är bra med en paus för att få det lugn som du behöver för att orka göra.
Stort lycka till nu!

Det är en utmaning för mig att inte läsa, inte skriva dels utifrån att jag reagerar på mycket vad som skrivs dels att forumet har varit som en stor stor del av mitt liv.

Min dotter hade lite paus från sitt jobb ikväll och kom hem…berättade om några olika saker som inte var ok. Min man/hennes pappa sa t henne…men du är bra på att släppa orättvisor. Då svarade min dotter ”men vi har en där (så pekade hon åt mitt håll) som inte är bra på det. Och så är det…när jag känner mig förminskad, känner att jag inte blir rätt bemött…ja då suger det sig fast ett tag. Inte alls bra..egentligen. Därför är det ett bra beslut att inte vara här just nu.

Idag känner jag mig helt slut…kanske är botten nådd… men det har även varit en tuff intensiv dag på jobbet. Tänker sjukskriva mig torsdag och fredag för jag kommer braka annars.

Må så gott alla❤️

@Varafrisk skönt att får ett livstecken från dig i alla fall. Klokt av dig att känna vad du behöver och sjukskriva dig. Sköt om dig 🧡

@Tofu @knickan Tack🥰

Som ni har förstått har jag svårt att släppa forumet men det är ändå mitt mål att pausa. En stor anledning till det är att jag inte har slutat dricka en annan är att vissa inlägg vissa ord går precis som FinaLisa skrev rakt in i hjärtat. Vad som händer då är att jag blir det lilla lilla barnet en känsla som jag avskyr. Som jag har jobbat med/jobbar med under så många år. Nu hör man inte tonläget här men några ord kan ändå vara väl så vassa. Även om avsikten med ett budskap är vänligt så kan det framföras på olika vis. Och för min del tycker jag inte att det framförs så mottagaren blir förminskad.

Jag valde att skriva i min tråd eftersom jag har tolkningsföreträde här men vad som gjorde att jag skrev är vad Sisyfos, Tofu och FinaLisa har skrivit i Sisyfos tråd. Tycker att det är otroligt kloka inlägg.

Man tar en risk när man skriver i forumet och när man öppnar sig för man vet inte hur det tas emot eller vad man får tillbaka.

🍁🧡🍁🧡🍁

Saknar redigera-knappen, saknar ibland gilla-knappen. Förstår inte heller varför inte texten tex ”3 nya inlägg” försvinner när man läst inläggen. Saknar att skriva.

🍁🍁🍁