Ignoramus

Telefonen hakade upp sig och blev dum i huvudet, när den vaknade igen stod det att det här var postat. Jätteroligt. Varsågoda, det var så lite så.

Ignoramus

@Sisyfos Nej, håller med. Inte upplagd för skämt just ikväll bara...kanske lite. Snopet att telefonen hakade upp sig och "Bengt vid nödfalm" postades. Jag tänkte korrigera felet men det fick jag inte. Förstår inte vad den fick "Nödfalm" ifrån dock. Tänkte först att det var en liten ort i typ Småland men inget dyker upp när jag googlar. Det är helt enkelt för litet. Så här står det i uppslagsboken: "

Nödfalm är en stad i södra Ingemanland. Invånarna livnär sig främst på att fiska rödsill. Främsta exporten är Soylent Green, som bland annat är populärt måltidskomplement på ålderdomshem och sjukhus.

Lite roligt faktiskt att Nödfalm faktiskt finns, även om jag verkligen förstår din irritation över att man varken kan radera eller redigera felaktigheter längre. Syftet är nog gott dock.

Vad det gäller benzo och antabus kan jag tyvärr inte råda dig alls eftersom jag har noll egen erfarenhet. Det enda jag vet är att benzo, som du också vet, är väldigt beroendeframkallande. Men en liten mängd i taget skulle kanske funka? Tar du det mot smärta?

Stort grattis till 4 nyktra år! 🥳🥳🥳🥳

Kram 🐘