Jag vill också tacka för träffen idag! Vi var inte så jättemånga den här gången heller, men alla som var med bidrog och gjorde det till ett bra möte.

Jag tänkte passa på att utveckla lite vad jag sa på mötet angående att se fram emot saker och att jag inte gör det så mycket längre. På ett sätt är det kanske lite svårt att förklara hur jag menar, men jag ska ge det ett försök. Om några veckor så har jag faktiskt ett event som är på gång. En tradition som vi hoppade över förra året p.g.a. Covid och jag ska få träffa vänner som jag nu inte träffat på två år. Vi blir inte så många, men det blir speciellt och roligt. När jag tänker på det, som nu t.ex. så kan jag verkligen tänka hur roligt det ska bli. Men innan det blir av ska jag leva och njuta av dagarna till dess.

Jag fokuserar mycket mer på det jag gör just nu och jag behöver inte längta bort till det där speciella tillfället som kommer att ske i framtiden. Jag kan gå ut på en promenad som jag ska göra strax och njuta av det. Jag kan äta en vanlig måltid och det smakar gott.

Livet är helt enkelt inte en transportsträcka fram till nästa dopaminpåslag längre utan jag njuter av det som är nu, är det bästa sättet jag kan sammanfatta det på.

@TappadIgen skrev:"Livet är helt enkelt inte en transportsträcka fram till nästa dopaminpåslag längre utan jag njuter av det som är nu"

Låter som ett bra sätt att utveckla sig och "programmera om" sin hjärna. Att njuta av det som är nu kan säkert många människor må bra av att träna sig på.

Li-Lo

ZOOM-träff för anhöriga!

Vi har fått önskemål från anhöriga om att få ha en träff. Nu blir det av! Vi hoppas att tiden funkar, det blir vid lunch så kanske det underlättar det för er som jobbar. Det går utmärkt att vara med via telefon. Vi kommer ha en gäst också som vi tror kan bidra med mycket.

Det vi önskar är att alla presenterar sig. Med video, bild, nick, röst eller i chatten som text. Vi vill värna om anonymiteten och samtidigt behålla den värme och respekt som genomsyrar forumet.

Länken läggs här samma dag,, dvs redan på måndag 6 december kl. 12.00 - 13.15.

Väl mött
Li-Lo

Li-Lo

Hej

Här kommer länken till dagens ZOOM träff för anhöriga. Vi har en gäst idag. Helena som bland annat arbetar på alkohollinjen. Hon kommer presentera sig! När det kommer till er önskar vi att även ni presenterar er. Med video, bild, nick, röst eller i chatten som text. Vi vill värna om anonymiteten och samtidigt behålla den värme och respekt som genomsyrar forumet.

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet ZOOM-träff idag kl. 12.00 - 13.15.

https://us02web.zoom.us/j/84527722279?pwd=a001R3dTUFRJV1VXU2dwWG1vMmRpZ…

Meeting ID: 845 2772 2279
Passcode: 233040

Hoppas att vi ses!
Vänligen
Li-Lo
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Li-Lo

Hej och välkommen till oss.

Just nu närvaron här på Alkoholhjälpen lite haltande men vi planerar att ha träffar framöver. Återkommer.

Vänligen
Li-Lo
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Jag hörde ett rykte om att det var ett Zoom-möte på gång. Nu kan det möjligen vara så att jag är upphovsman till ryktet och det uppstod i samband med att jag postar detta, men det kanske är sant i alla fall?

Hej TappadIgen, Vi har nog inte skrivit om det vad jag vet, men det finns tankar om att ha ett Zoom-möte inom en inte allt för lång framtid. Lovar att uppdatera här så fort vi har mer information!

Ta hand om dig!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet