God Jul till er alla som kämpar med alkoholen, hoppas ni haft en vit jul =)
Har inte haft sug efter alkohol sen jag bestämde mig för att sluta, nu har jag klarat mig 19v och en dag, vilket ger 134 dagar totalt. Det går om man vill och gett sig fan på det. Har väl inte haft desto större alkoholproblem, aldrig druckit under veckor, men när jag väl drack, så drack jag mig aspackad. Nä sista gången fick mig att känna riktiga äckelkänslor till alkoholen, så därför har det för min del varit lätt.
Ha en fortsatt fin julledighet och gott nytt år och god vit fortsättning på er.

@Ingesmart Grattis till 134 dagar🌟. Härligt att du är så motiverad och att det går så bra för dig💪. Jag kämpar på och är på dag 62.
God fortsättning på julen🎅🎄

Grattis till alla nyktra dagar @Ingesmart för mig är det bara ett par veckor, men än så länge går det ganska bra, mycket pga er här på forumet, det är en stor hjälp och inspiration, men framförallt så är det ju ens egna absoluta beslut som är avgörande.

God fortsättning 🌟💓🤗

@Ingesmart Grattis till alla dina dagar!
Du fanns här på forumet när jag började hänga här Jag är på a-fri dag 117 o tänker fortsätta samla dagar!
Fortsatt fin helg och många a-fria dagar - du verkar stabil i det nya livet!
🤗 Kram

Tack ska ni ha, jag har faktiskt tappat allt sug för rusdrycker, nöjer mig med en alkoholfri öl emellanåt, men har kanske blivit 6-7 st på hela 19v. Det är så skönt att vakna utan bakis, man behöver inte oroa sig för dagen efterkörning med bil. Inga sega dagar, bara fördelar, inte behlver man heller oroa sig för vad man skrivit på sms eller Facebook, bara det är en vinst i sig =)
Ha en god fortsättning på er alla och kämpa på, har själv jour till dagen innan nyår, sen blir det lugnt och stilla firande i stugan med familjen och hunden, dricker väl lite pommac och myser på vid brasan.
Gott nytt år