Jag har haft en tuff vecka men har hållit mig sysselsatt och bokat in mig på extrapass att jobba så har klarat mig från att dricka. Inte trodde jag min tuffaste period skulle komma efter 4 månader.
Jag får kämpa på en dag i taget.

Gott att höra ifrån dig @Ase💗 Förstår att det är tungt nu för dig men du kämpar på så starkt💪🏻Kan det vara hjälpsamt att du får tillåta dig att känna vad du känner? Självklart vill man må bra men jag tänker att bli nykter och behålla den det kräver ju en hel del av en. Var det du som fick tips på att lyssna på Peter Wirbing gällande postakutabstinens? Jag tycker att man kan få en del förklaringar där.

Önskar allt det bästa för dig🙏🏻

Kram💗

@Ase Så fint att höra av dig! Blev lite orolig...Tråkigt att du har det så kämpigt, men jag känner igen det... Du är ju före mig i antal dagar(tror jag i alla fall) men jag kämpar också på! Tror dock att det är lite bättre än mina första veckor, dom vill jag absolut inte göra om... Vi håller i o håller ut 💪eller hur?
Styrkekram 🤗

@Ase Du är verkligen en kämpe! Det finns ett uttryck ”det är när det är som tuffast som vi måste vara som bäst”, så kämpa på, det kommer med all säkerhet att löna sig till slut❤️.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År kämpen🌟💫💜

@Ase Nytt år och nya möjligheter (alt. löjligheter). 😊
Tråkigt att läsa att du inte känner dig 100 och att du är så trött! Har ju förstått att vi som druckit både som stopp och start blir extremt trötta när vi inte gör det längre. Att kroppen bara checkar ut och bara vill ha sömn & vila. Med det är jobbigt att behöva gå runt som en ledsen trist zombie. De som vet säger ju att tröttheten kan sitta i upp till ett halvår, så kämpa på!
Om du känner dig ledsen och funderar på om du är deprimerad så försök hitta på nån uppiggande kul aktivitet. Ring en god gammal vän och skvallra och skratta lite. Gör en god kaka. Se en kul serie.
Och sov! När jag var deprimerad använde jag sömnen som flykt för att inte känna, för att få dagen att gå.. så känns det lite med nykterheten med - att jag bara vill sova bort första tiden. Tänker att är man trött och vill sov så ska man göra det även om man känner sig som en skittrist människa, tror att en hel del av helandet finns i vila. 😴
Hoppas du repar dig!
Kram

Jag vaknade första dagen på det ny året utan ångest och dåligt samvete.
Det var inte svårt att hålla mig från alkohol igår. Jag var inte ens sugen.

Det är nyttigt att umgås med berusade personer nykter för då kan jag se vad det är jag "saknar".

Gott nytt år 💖

Gott nytt år @Ase!

@Ase skrev:"Det är nyttigt att umgås med berusade personer nykter för då kan jag se vad det är jag "saknar"."

Jag observerade samma sak igår. Förvisso var jag hemma med min sambo men vi gick ut en stund innan tolvslaget för att se lite fyrverkerier och inte helt oväntat var det många överförfriskade som också ville ta del av fyrverkerierna och jag kände mig väldigt tacksam för att slippa det.

@Ase Så härligt för dig att få vakna så! För mig är det helt ok idag, sov länge när raketerna äntligen tystnat! Hoppas på en fin dag men ska åka o besöka anhörig på dennes boende...Brukar inte må så bra efter de besöken ☹
Önskar dig en fin nyårsdag!
Kram 🤗💪👍

@majsan_nu Det är bra med mig😊Snällt av dig att fråga 💖.
Jag läser mycket här inne men hinner inte skriva så mycket just nu.
Ja, vi fortsätter utan a en dag i taget 🙏.
Kram