Jag har insett att jag dricker på tok för mycket för mig själv. Har dock kommit till insikt med att jag behöver hjälp för att ta mig ur det. Har funderat så många gånger på hur jag ska ta mig ur det och istället hitta livsgnistan och få en nytändning i livet, både för min skull men också då jag har en familj som jag utsätter för så mycket lidande. Har nått en punkt där jag behöver en förändring och jag är villig och motiverad till en förändring. Hoppas jag kan hitta styrkan här i att välja om och välja rätt i framtiden. Dricker mer eller mindre dem helgerna jag är ledig och ibland en dag men det kan lika gärna bli två dagar. Vet att det inte fungerar att dränka problemen eller sitt mående för det flyter ju alltid upp till ytan. Hoppas ni har en fin dag där ute :)

@Zebran_ Välkommen hit! Fint att du vill göra en förändring 👍
Vi är ju många här som vill det på olika sätt...
Hoppas du fortsätter att skriva o berätta för oss o att läser runt här på forumet - finns mycket hjälpsamt att ta del av! Ser framemot fler inlägg från dig ...
Välkomstkram 🤗

@Zebran_ Välkommen! Vad bra att du kommit till insikt och vill göra en förändring i dina alkoholvanor. Det är precis som du säger, det blir en nytändning att bli nykter. På detta forum finns det ett självhjälpsprogram som är bra och som kan ge dig stöd i hur dina alkoholvanor ser ut och planering framåt. Sedan finns också vi här du kan bolla med kring vad som helst. Jag använder min tråd som en dagbok och som självterapi😀.

Ha det gott🌷💕