@Sven_ Instämmer helt med @majken_r
Ärlighet varar längst - är en gammal sanning!
Att lura sig själv borde egentligen inte gå eller hur?
Den där drömmen har många skrivit om, själv har jag så svårt att minnas vad jag drömt...
Ha en fin fortsättning på dagen 👍🥰💪

Känner tacksamhet för er alla som skriver här, tusen tack! Min partnet har också valt att inte "smådricka" underveckorna. Vi har inte alls druckit på samma sätt, men lika ofta. Han kan det där med att dricka måttligt när han väl dricker till skillnad från mig.

@Mary-Ann Lycka till, detta kommer du att fixa!

@Sven_ Det är fint att din partner inte smådricker under veckorna. Det stödet är så oerhört viktigt. Min man dricker heller inte vin längre och han köper inte hem något heller. Han dricker 3,5 öl men det triggar inte mig, vin är det som triggar, men inte så mycket idag. Vill ändå inte att det finns vin hemma och det gör det inte för maken heller. Det är fint att skriva här och både få stöttning och att stötta varandra🌷💕

@majsan_nu Tack Majsan! Det går bra men idag har förhandlaren försökt att ta sig in i tankarna. Än så länge går det bra att slå bort honom.
Hur går det för dig?

@Sven_
Så bra att du håller i och håller ut 💪
I morgon blir det tvåsiffrigt för dig 👍
Förhandlaren får du be dra åt pipsvängen - jag hejar på dig!
För mig pinnar dagarna på, mest känns det helt ok o ibland sisådär - har inga planer på att ge mig... Gäller att hålla sig lagom sysselsatt, äta skapligt o vila när det behövs! Så går dagarna för mig... Är inte så sportig, det blir promenader för mig. Och idag skiner solen 👍
🤗 Kram

@Sven_ Heja dig, själv är bara inne på dag 3 men det går faktiskt bra, än så länge har jag inte behövt förhandla med mig själv men det kommer nog. Får se hur det blir till helgen, har bestämt mig för att i veckorna då blir det inte en gnutta alkohol och det tänker jag hålla i.
Ha en fortsatt fin onsdag :)

Toppen @Sven_ ! Nu är du nog över det värsta. Min förhandlare har skrumpnat till en liten boll o är kastad i soporna. Men skall ändå inte underskattas! Kan börja växa till sig på nytt! Beslutet måste förnyas varje ny dag!