Zoomträff i morgon?
I Dricker jag för mycket och i anhörigtråden står datum i februari och mars för nya träffar. Det står 2021 tror jag.
Är det här gamla inlägg som dykt upp eller är det så att en träff i morgon planeras. Jag tror att detta missas av många eftersom inbjudan inte ligger i Förändra sitt drickande eller Det vidare Livet där de flesta rör sig.

Li-Lo

Mars

Mars mars måne… visste ni att Mars två månar heter skräck & fruktan. Tellus (vår planet som i övrigt kan ha betydelsen moder) måne heter Luna. Som betyder…just det måne. Hon cirkulerar runt oss med mystik och drömmar. Och när det är som mörkast lånar hon lite av solens ljus för att skingra natten.

Precis som en del av er tenderar jag att hastigt pendla mellan micro och macro just nu. Mörker och ljus. Omvärlden avspeglar sig i en del av era trådar och det blir tydligt att allt hänger ihop. Det är så värmande att se hur ni stöttar varandra här. Värnar om just era ”micron”. I det lilla, i ett enda steg kan en riktning stakas ut.

Det är vad jag sitter med nu. Vi betyder någonting. Våra val har betydelse.

Fint att ha er här.

Vänligen
Li-Lo
Alkoholhjälpen

Li-Lo

April

Så är vi här, i april. En tid då Bore rister och slänger ur sig sina (förhoppningsvis) sista skurar av vinter samtidigt som solen lockar och drar stjälkar ur jorden. Om jag förstått det rätt hänger april ihop med ”öppna” via latinska stigar.

Öppna. Det är väl det vi gör här på forumet. Öppnar upp för nya perspektiv, öppnar vår blick såväl inåt som framåt. Öppnar knutna nävar, öppnar dörrar och skrymslen, vädrar och låter hoppet spira.

Vilken grind är värd att gläntas på idag?

Allt gott
Li-Lo

Li-Lo

Maj.

Våren verkar intervallaträna med nyckfulla bakåtsträvande infall och plötsliga glimtar av sommar. I detta pendlande kan vi glömma att njuta av fågelsången, sipporna och ljuset andra dagar ger det oss en känsla av sammanhang. Allt är som det ska.

Känner vi igen det? Vi som är på väg någonstans. Till något nytt.

Förändring ser olika ut, den går i skov eller som på räls, samtidigt har den ofta en sak gemensam. Vi vill att det ”nya” ska hänga ihop med annat som vi tycker är viktigt. Det har visat sig vara betydelsefullt att knyta nya beteenden till något vi värderar och strävar efter. Så att stanna upp och fundera på vart en är på väg och fundera på vilka värden som guidar en just nu är del i förändring.

Vad värdesätter du? Kreativitet, hälsa, ekonomisk trygghet, familjeband, att bidra till något större? Att ställa sig frågan hur, exempelvis, nykterhet hänger ihop med ens värderingar, drömmar, självbild, roller och livsval kan vara både belysande och hjälpsamt. Ibland smärtsamt och då är det fint att ni alla finns. Att inte vara ensam.

Ni är värdefulla.

Allt gott
Li-Lo

Li-Lo

Sista maj!

I morgon öppnar juni dörren till kalendersommar och utanför mitt fönster leker en myriad av gröna nyanser i duggregnet. Vackert.

Imorgon kommer ingen månadstext från mig då jag, idag går på en längre tjänstledighet.

Jag har funderat på om jag ska skriva något här eller inte då forumet är för er användare, det är ni som ÄR forumet. Landade i att jag vill skriva.
Användare kommer och går och då det blir tyst från någon finns det dem som undrar och hoppas att allt är väl.

Med mig är allt väl och vi ”ses” igen nästa år.

Hopp om en fin start på sommaren var du än är, i din förändring, i ditt beslut eller på den inre och yttre resa du gör just nu. Eller i den paus du tar.

Oavsett, ta hand om dig.

Li-Lo