Grattis fina fina elefant på din 2 årsdag!
Alltså DU är ju bara så BRA! En förebild för oss alla på forumet! Hoppas du klappar dig på axeln och äter massa god tårta 🎂!
Kramar till min mentor ❤️💃💪

Stort grattis till 2 års nykterhet! 😍 Jag vet inte om jag hade klarat av att bli nykter om inte du hade funnits här på forumet när jag hittade det. ❤️ Tack för att du finns, och krya på dig nu.

Kram

majken_r

Har förstått att det är tvåårsdag idag, stort grattis! Du var den första som skrev i min tråd när jag gick med här. Och du inspirerar på så många nivåer. Ta hand om dig, kram! @Andrahalvlek

Grattis grattis min fina vän! Varm klok och stadig, de behöver också lite tid i skuggan de där mamma-elefanterna. Så skönt med ett tecken- nä, dricka har vi slutat med för gott. Finns andra saker att ta hand om.
Tänker på dig varje dag! Glöm inte att fira på de sätt som passar dig! Största kramen 🤗

25 månader idag @Andrahalvlek. Det är ju ett kvart sekel i månader. Tänker på dig och hoppas att du ändå kan känna dig stolt idag för den nyktra tiden! ❤️ Grattis!

@Andrahalvlek Så här ganska långt efter att du och jag skrev hos varandra…för vi slutade skriva…för du kände att vad du skrev inte landade rätt hos mig. Jag vet att du bara ville mig väl. Du hade kunskap men även tempo …och jag var inte där…och ibland blev jag en liten flicka. Så…jag vill inte lägga någon press på dig….för jag tänker att du var så engagerad i att skriva i så många trådar…och du genomförde så många förändringar i ditt liv. Jag vill bara säga att det är tomt utan dig här på forumet. Och…jag vill bara skicka en varm innerlig kram till dig…av styrka och av omtanke❤️❤️❤️