Snart uppe i 6 månader och precis som @Tikka beskriver är denna årstid jobbig. Jag kämpar på med att bara öva mig på att vara utan a. Det går bra men saknaden finns där. Ett glas kallt rosé på verandan en solig dag. Jag saknar det. Men jag ska lära mig vara bästa vän med den saknaden.
Kämpa på alla fina här. Livet blir ju trots allt mycket härligare nykter🎈

Som du sa,, dippar kommer nog och det får vi leva med @Kebne1
Men jag tar hellre en dipp än att måste börja om från början igen,, i det skick jag var för 6 månader sen, usch,,
Då var jag inte snygg!!
Tur jag hittade dig @Kebne1 💖

För exakt 6 månader sen drack jag mina sista droppar av mitt vin. Sista dagen. Gudars skymning vad skönt det har varit. Och oskönt. Ömsom vin, ömsom vatten. Så bra som jag mår nu var det länge sedan jag gjort, även om jag får infall av längtan efter ett normalt drickande. Men jag har bestämt mig. Jag är klar med alkoholen.
Kämpa på alla fina här inne. Allt, precis allt blir till det bättre utan det giftet! Trevlig pingst. Här skiner solen och jag ska gå till strandpromenaden och köpa en god Italiensk glass med min dotter. Barnbarnet får titta på🎈❤️Hunden får smaka.

@Kebne1 Supergrattis till 6 månader!🥳. Du har gjort det hur bra som helst och inte fallit till föga trots att det varit kämpigt någon gång💪. Hoppas glassen smakade gott och att du hade en trevlig stund med den dina.

Ha det gott!🌱💕

Tack alla🙏🏼❤️. Detta forum har hjälpt mig så mycket! Får inte glömma att gå in här, bra att påminnas om hur jävligt det är med A.
@Tikka jag firar med att pussa på mitt barnbarn som har de pussvänligaste kinderna. Sen ut och fortsätta odla min trädgård, precis som Don Quijote 🍀

Idag 6 månader, 182 dagar.
Snart ska jag gissa flaggan, inte bara för Sverige men för mig själv också.
Bjöd till fest igår. Poppade bubbel till alla "käringar" och klarade att vara värdinna utan att känna längtan av A. Tänk, nu kan jag det också (iaf igår!) Hittade en fantastisk alkoholfri bubbel från Ica som inte var söt. Korken flög lika långt som den med alkohol!
Just nu: vaknar aldrig med hjärtklappning mitt i natten, ingen ångest, glad på riktigt, nöjd, smalare, fräschare, lyckligare.
Enda minus: en uns av längtan då och då (mer och mer sällan) efter att kunna ta ETT glas. Men icke, jag kan mig själv. Det kommer inte hända!
I förrgår fick jag erbjudande att bli modell igen🙈. Smickrande, såklart, men jag känner mig själv där också. Jag kommer aldrig mer utsätta mig för situationer som går i diametralt motsatt håll från mitt sanna jag. Jag trivs i min skog, vid min fjärd med mitt lugn och mina rutiner. Men vem vet, kanske om ett halvår vågar jag? Kämpa på alla fina 🇸🇪 🎈

@Kebne1 Fin dag att flagga och fira din framgång till ett liv utan alkohol🇸🇪🥳. Så härligt med de sköna effekterna av att inte dricka och en återhämtad hjärna i balans. Fint att kunna vara nykter värdinna och njuta av alkoholfritt bubbel. Jag har också hittat ett bubbel på Ica som jag firat med. Det känns festligt och smakar riktigt gott! Smickrande att få erbjudandet. Något jag upptäckt är att det inte är lika viktigt längre att få bekräftelse från andra som tidigare nu som nykter, jag känner mig mer attraktiv och med bättre självkänsla och det är häftigt. Vem vet, kanske kanske modeller du om ett halvår, om du skulle känna för det😁💕

Härligt! Grattis 🤩
Och kul att du fick ha en fest utan att känna behovet att dricka alkohol själv!
Själv har jag fortfarande inte vågat prova nåt alkoholfritt alternativ.
Kämpa vidare kära du❤@Kebne1

@Kebne1 Jag har varit nykter 7,5 månader så nu är inte försprånget så stort egentligen. Det är i början när man kämpar sig igenom det första månaderna som skillnaden kan kännas större. Fint att jag kunnat vara förebild för dig, nu är du också en förebild😁💕

Ha en fin nationaldag och hissa flaggan i topp!🇸🇪🌞

@Kebne1 Stort grattis till ett halvår!🤩 Jättebra kämpat, och du har verkligen visat att det krävs tuffa tag för att bekämpa A-monstret! För egen del ser jag just 6 månader som en stor milstolpe. Det var då det lättade ordentligt, och skavet om att det var ”något som saknades” försvann. Helt klart beroende på att många nyktra vanor hade fallit på plats då. Så här i efterhand så ser jag det som om ”grovjobbet” då var avklarat, och jag började må riktigt jäkla bra.😃 Hoppas du fick några fina abborrar i dag! 🎣 Ha det gött!