@BEATNGU Har skummat igenom tråden. Man blir ju alltid orolig och undrar själv om man kan göra ngt för att hjälpa till. Ser att du tagit ett stort ansvar och många andra har också skrivit.

🤗

@Varafrisk Ja jag trodde det hade eskalerat för hon var borta ett par dagar. Sen började jag tänka på mina krampanfall för hon skulle ju sluta dricka själv och allt. Men det var svårtolkat att det redan var på g.

@BEATNGU oj vilken stark historia du delar! Så fantastiskt att du är fri från A nu! Och vilken välvilja du förmedlar! Jag hoppas du får den vård du behöver nu. Framåt och uppåt!🌸

Dagen D för mitt första NA möte. Inget jag tror jag kommer att behöva eller måste göra. Men vill gärna ge det en chans. AA var inte min grej förut, men man kan nog få sig några goda råd och avskräckande exempel där också. Det är ju en ny grej för mig och jag går ur det nu, innan det fångar mig. Känns som en dans jämfört med alkoholen. Då väntade man tills botten var nådd. Nu har jag ännu större anledning att tjata på folk att försöka med alla medel att komma ur sitt missbruk så fort som möjligt. Jag vet ju inte när jag hade gått vidare och testat andra grejer? I morgon? nästa vecka? Tänker inte vänta och se!
O

Skönt att höra @BEATNGU att du är så bestämd och målmedveten! Har aldrig varit på ett möte men börjar fundera på om det inte vore bra att pallra sig iväg. Har lite social dysfori ibland, därför tvekar jag.

@Allegra Det gick bra. var 8 st där som alla var trötta och ändå tacksamma för att gå dit och ha stödet. Alla har samma problem i botten och ingendömmer någon. dom släcker lampan lite så man inte känner sig uttittad och vill man inte prata så lyssnar man bara. Jag berättade min historia och jag var ny där. alla andra har varit med förr. Kändes bra. Men det är inte den hjälpen jag kommer att behöva framöver. Kommer att gå några gånger och det är för mig samma som AA. Men skönt att prova och alla är jättesnälla oavsett vart du går. Jg har samma problem med social fobi och anat, men i dom lägena så är det so matt prata med en spegel. dom förstår precis vad man menar och har varit där första gången nån gång dom också. så det är tryggare än nåt annat. Testa! kolla möteschema för AA eller NA där du bor. Baa googla. Finns möten nästan varje dag nånstans.

Vad bra att du gick dit @BEATNGU ! Att du tagit tag i skiten på många olika sätt. Jag ska kolla upp vad det finns för grupper där jag bor. Tänker att den stora ”vinsten” är att förstå att man inte är ensam. Och jag tänker även att när man pratar om sig själv så kommer minnen upp som är förpassade långt ner i medvetandet. Minnen som kanske är viktiga för återhämtning. Kram✨

jo det är ok. Förutom att skallen inte hänger med. Men det är väl naturligt när man gått in i väggen och använt egen medicin som jag gjorde. Har lugnat mig med drogerna jag tog och kört på recept från läkaren istället "så långt det räcker". Ska dit i morgon igen för min sjukskrivning och ev utredning av mig mig själv ang bokstäver som kan ligga bakom och vara en av orsakerna till att det blir som det blir. Annars är det sega dagar. Jobba klarar jag inte nu. Och jobbet jag kämpade för och gjorde att jag körde in i väggen et jag inte än. Kanske inte innan början på 2023 hur behovet ser ut. Arbetslös lär jag inte bli, men att få det jobbet jag äntligen passar för och trivs med får vi se. Vet inte mycket innan måndag. Har kontakt med öppenvården nu iaf. Så det blir ju en gång i veckan. Lite virrig och glömsk. Kan vara svårt att komma utanför dörren utan lugnande medicin så inte pulsen sticker och jag får panik känslor. Men det går upp och ner. Är inte här lika ofta för jag pysslar med min grupp på det där stället jag inte får nämna här. Finns en del att pilla med där och idag ska jag försöka åk ut och träffa barnen en sväng. Men jag kikar hit ibland. så skriv bara om det är nåt. Du får höra med admin om du vill ha min mail så kan du få mer info den vägen. // Ha det bäst!!! Kämpa!!!!

Hoppas innerligt att du får en utredning @BEATNGU !! Kräv det - dina olyckor i samband med alkoholen är argument nog.
Kanske kollar upp gruppen du håller på med någon dag, fint att ni gör den! ✨

Min läkare och jag är inte överens. han tycker att det är ångest pga drogerna jag tog, och isolerar mig för mycket. att jobba skulle vara bättre för mig. Så att backa över nån med en hjullastare på 12 ton är ingen risk när man är virrig och svårt att fokusera. Sen fick jag påminna om utredningen igen. Händer det en gång till så skiter jag i det. Då får jag byta läkare och försöka på nytt. han skulle ringa nästa torsdag så får vi se om han minns nåt av det vi pratade om. Kika in där! Får ju inte skriva nåt om det men du behöver inte gå med innan du observerat. Säg till staff här på sidan om du vill prata separat med
mig. Det går ju inte här.

Herregud @BEATNGU , ingen bra läkare! Du kanske ska ta kontakt med beroendevården, som kanske bättre ser de tydliga kopplingarna mellan destruktivt beteende och ADHD! Hang in there✨✨✨

@Allegra Det har jag redan. Går dit veckovis och det är bra. Men det är läkaren som måste göra remissen. Får ta det med honom när han ringer. Kom och hälsa på "du vet var" du kanske känner nån här som du pratar privat med som kan ge dig info vart du ska! Hade varit så mycket lättare att hålla kontakten då.

Nu har det äntligen hänt nåt i min väntan på utredning och att få en besiktning av mig själv och min senaste självmedicinering med andra preparat fast utan alkohol. Men först vänta 2 veckor till. Sen drogtest och sen köra igång. Denna väntan börjar bli en vana, men det händer nåt nu iaf. Sen har jag ju öppenvården 2 ggr i veckan nu också.

@BEATNGU Så härligt att du känner hopp och tillförsikt, och ser att det händer bra och viktiga saker som är nåbara här framöver. Det är det viktigaste av allt! Bra att du får stöd från flera håll. Det känns som extra skyddsnät kring dig just nu🌷

Detta blir början till slutet med mig eller slutet på början. Jag orkar inte mer, min hjärna orkar inte mer, jag orkar inte med bråk om mina barn. Dom bryr sig inte om jag hälsar på eller när jag gör det är dom inte hemma. Jag kör ett race i ett par veckor, så antingen blir det psyk eller bergvägg i 250. har inte bestämt mig än. Mitt Ex som jag älskar vill inte veta av mig när jag försöker förklara hur mycket hon betyder för mig. Nått mer jobb lär ju skita sig just nu. Bytt vårdcentral eftersom dom inte är kapabla att bedriva någon. Fick inte medicin utskriven för det var ett par dagar kvar innan nästa. Det ända som höll mig på mattan,. Men nu har jag fixat ett förråd för att får vara i min bubbla och inte äta, sova umgås eller träffas. Jag har avsagt mig utredning på egen begäran. Spelar den nån roll nu? Från Onsdag kan jag vara lite frånvarande till och från. . Alkohol är det enda jag inte kommer att röra och det fortsättningsvis. kram från på er. antingen syns vi eller inte! Jag finns än så länge och vill ha tag i mig Så går det Protonmail är ett säkert sätt tex.