Fem dagar utan alkohol.att vara nykter på julafton var länge sedan men jag klarade det

Hej @Jalla!

Vad bra att du skriver här, kanske som ett sätt att skjuta på beslutet om att dricka eller ej, vad mer har du varit hjälpt av de dagar du hitintills klarat av?

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen

Hej @Jalla, hur går det? Klokt att ta hjälp! Vad är det för behandling du går på? Själv är jag på sluttampen av en 6-månaders Antabus-behandling på en beroendemottagning. Det har hjälpt mig på ett väldigt bra sätt. Jobbigt i början naturligtvis, men det blir bättre och lättare med tiden. Håll ut och kämpa på!💪

Du har din tråd under "Dricker jag för mycket?", den saken verkar du ju redan ha kommit underfund med. Du gör naturligtvis som du vill, men kanske du skall be Admin att flytta tråden till "Förändra..", det är lite mer aktivitet där.

@Jalla Bra gjort att hålla dig nykter! Jag har ingen aning om hur stöd- och motivationsboende fungerar, men jag hoppas att du trivs och känner att du får det stöd du behöver.
Kämpa på 💪

@Jalla jag klarade 2 veckor, så tänkte jag att jag kunde köpa lite vin till helgen. De har ju gått bra 2 v utan alkohol. Köpte en bib igår för de e ju billigare än flaskor. På 2 dagar är den slut. Har jag väl börjat dricka kan jag ej sluta