Vill inte - kan inte

Tack alla, vad roligt att se ni finns kvar och hälsar mig välkommen!!! Se klart,1) aldrig glömma hur illa det var, 2) aldrig ta första glaset. barnbarnen gör sig bästa under nyktra former, visst är det så. Andra halvlek, så enkelt ska jag försöka göra det, 1) aldrig glömma hur illa det var, 2) aldrig ta första glaset. Adde, skulle vilja se ditt glädjehopp:-) det klarar jag inte längre. Hoppas du har det bra i din ålder, önskar oss ett bra liv den tid vi har kvar i våra liv. Nu strax krypa ned nykter, och veta att det bli en nykter start på morgondagen. Underbart!

Hallå Fenix🙋

Tycker också det är kul att välkomna dig på banan igen🤗. Vi har ju också setts irl då precis innan pandemin satte fart. Snart tre år sedan nu!
Önskar dig lycka till och kanske vi ses på en ny träff vad det lider..☺️
Kram🍀💜🍀

Hahaha....ja, hopp är inte min gren numera :-)) Sista gången jag hoppade var nog under Eldfesten i mars 2020 ??? tror det var det sista året innan viruset. Där hoppar man över öppna eldar så rena självbevarelsedriften gör att man seglar över som en antilop :-)) Letade efter en länk men eftersom det är Riksteatern som anordnar så är det liiiiite segt med uppdateringar....de lever i tron att alla är Stockholmare...
Men vi lever på hoppet :-)

Hej FinaLisa kul att du också hör av dig! Kommer väl ihåg när vi sågs IRL. Hoppas det kan bli fler gånger. Tja Adde vi får leva på hoppet snarare än att hoppa. Känner mig så glad att vakna varje morgon nykter. I lördags stod Fenix 14.55 på systemet och hade packat en korg, bara en sista gång. 15.05 var jag ensam kvar i butiken förutom två anställda som började snegla undrande på mig. Ställde ned korgen vid kassan: Jag ska nog inte ha de här, sade jag. Hon släppte ut mig och såg ut att vara rätt glad för det. Ännu gladare var jag, och försökte göra ett litet glädjehopp på parkeringen men med klent resultat. Bra där Fenix, vilken seger!

@Fenix hur går det för dig! Vilken storartad insats du gjorde på systemet för ett tag sedan! Har livet fortsatt på den bana du vill? Skriv gärna! Funderar också på om du tagit mer hjälp än av oss? Visst har du erfarenhet av antabus, eller är det inte aktuellt?

Kram!