Har gått in på mitt 2:a nyktra dygn - igen. Under ca 8 år har jag i perioder druckit extremt mycket, ibland upp till 3-4 boxar vin i veckan.
Nu har jag lyckats dricka 1 box om dagen 3 dagar på raken.
Jag är livrädd för mitt missbruk 😭
Det känns som om jag aldrig kommer att komma ur det.
Hur har ni andra kommit till brytpunkten som gjorde att ni slutade?
Jag har som mest haft 6 nyktra månader de senaste 8 åren.

@Anonymkvinna mfl Hej, kanske ni borde ha tråden på Alkoholfrihet istället. Alltså om ni bestämt er för att inte dricka. Där får man mer stöd i just den processen upplever jag.

Hjärtat nu är jag uppriktigt oroad.
Vet förstås att det kan finnas många orsaker till att inte vilja eller mäkta med att skriva just här men det oroar mig. Fina @Vill Bara Sluta, ge bara ifrån ett litet tecken ❤
Tänker på dig.

@Anonymkvinna Tror att Amanda L skrev av välvilja utifrån att forumdelen "Förändra sitt drickande" ofta har lite mer aktivitet än vad denna har. Ser att du redan har startat en tråd där, men sen får du givetvis skriva i vilka andra trådar du vill på forumet.

/Kristoffer
Alkoholhjälpen

@Anonymkvinna Hej, inte kätt med alla olika forum:) Jag skrev mitt förslag som svar på ditt inlägg att du ville kommunicera med folk som bestämt sig för att sluta för att lyckas själv. De flesta av dom håller till på Alkoholfri. ( inte förändra mitt drickande, där lite mer blandat) Men du skriver såklart var du vill som Kristoffer skriver😌
👍 Hur går det förresten?