Jag är så less, less på att jag låter alkoholen styra. Den har tagit över helt! Jag är trött på att vakna bakis, trött på skamkänslor och ångest, trött på att inte kunna dricka som ”alla andra”, trött på att tänka att jag ska ta ett glas men dricker hela flaskan, trött på att smyga och ljuga, trött på att inte känna riktig lycka utan alkohol i kroppen.
Jag måste förändra detta nu innan det går alldeles för långt.

@AnnaAnna@
Hej. Känner så med dig..
Varmt välkommen hit. Här är du bland vänner med liknande erfarenhet. Jag har varit med här ett par år för att försöka minska mitt drickande. För ca 1 år sedan spårade det totalt ur och jag drack varje dag och nästan jämt både till frukost och på nätterna. Jag gick då med i AA och lyckades på så sätt hålla mig nykter i mer än 7 månader. Sedan saknade jag barsvängen o tog ett återfall som varade i ungefär 1 månad. Blev nykter igen och klarade 2 månader. Hade så svårt för helger o ledig tid så jag bestämde mig för att dricka igen men kraftigt begränsa det till helgen hoppas det går.
Ta hand om dig
Hör gärna av dig
Kram✌️

@AnnaAnna@ Välkommen hit! Här finns värme och forumvänner. Ta hjälp från forumet, skriv av dig, ingen dömer dig, ring alkohollinjen, gå programmet här på forumet. Jag har varit här i omgångar, men är med "på riktigt" sedan januari i år och jag har minskat mitt drickande rejält.

Tack snälla för att ni delat era tankar, visar förståelse, peppar och kommer med råd. Har bestämt mig för att ta det dag för dag och ikväll är tredje kvällen utan alkohol. Jag vet att jag har problem med alkoholen och även om jag själv vetat det länge var det skönt att dela det med andra även om det än sålänge är anonymt…

@AnnaAnna@
Hej.
Hoppas det går bra för dig.
Jag skrev sist att jag skulle försöka begränsa mitt drickande till helgen efter mina nyktra perioder. Det skulle dock aldrig funka så jag ska försöka hålla mig nykter. Har försökt i 3 år nu så det känns som om det är sista chansen. Livet är ändå bättre utan A. Ta hand om dig