Hallåj!
Det är ok med mig @prinsessa.
Hänger på balkongen med ena kissen och det blir en lugn söndag utan lust till nåt speciellt. Ska ta det lugnt idag och siktar mest på att återfå normal energi och mot en ny vecka där jag ska fortsätta med sånt jag ska så att säga.

Önskar er en skön söndag ❤

God eftermiddag i stugan, jag har hängt i båten och fixat hela helgen och av nån anledning inte tittat in här. Gjorde dåliga val igår och betalar för det idag med dåligt mående. Känner dock mig själv så väl vid det här laget att jag ser till att sköta om mig, äta, gå ut och är nere i båten igen nu. Det kanske till och med blir ett bad, i så fall det tredje för denna säsong. Idag blir det en nykter söndag i solen. @Natalia fortsätt att ta hand om dig, du är värdefull. @Källarmannen så bra du är!!

Tack @Påvägmothälsa ❤
Jag försöker hålla fokus frammåt, jobba på att bibehålla välmående, ett gott mindset och på sådant som ska göras men några veckor bak har jag upplevt en lite existentiell svacka. Jag vet vad det beror på och det händer mellan varven men när det händer känner mig mig allt annat än värdefull och jag tappar fotfästet. Det innebär inte nödvändigtvis att jag blir depressiv men att det kan upplevs hopplöst, luddigt och som att ingenting kommer att ordna sig. Men jag vet också att det blir vad jag gör det till och känner mig redo för en ny vecka med med ett bättre fokus och där jag kommer hinna vara mer återhämtad efter mina dåliga val igen.

Att hänga på båten låter himla härligt @Påvägmothälsa. Är ett fantastiskt väder ☀️🙂

Kram

God morgon i stugan! Vardag igen och morgonkaffe på konferensanläggning. Är tacksam för helgens kaffestunder och annat skönt utomhus. Fint att gå in i vardagens stress och press och vara utvilad. Ha en bra måndag och njut av solen när ni kan! ☀️

God förmiddag, lunchkaffet på jobbet smakar sådär men det får duga. Önskar alla kaffekompisar en fortsatt fin dag. Min har börjat bra och ganska hektiskt. Ser fram emot yoga i eftermiddag klockan fem. Idag blir det en nykter måndag 😊

Hallå på er!
Behövde inte heller vakna med ångest imorse. Det är en ny vecka och ett fint väder idag med 🙂 Idag upplever jag rätsida på dagen igen och energin är tillbaka. Upplever mig kanske förstås inte fullständigt stabil efter allt och är lite fysiskt spänd i min form av lättare abstinenssymtom men mående och mindset är på top igen och det känns skönt! Fokuserar i första hand veckan till mina åtaganden, motion, träning, natur och former av meditation 🧘‍♀️
Men en dag i taget.

Önskar en fin dag och en extra kram till @Källarmannen. Jag hoppas du kommer känna dig lite bättre igen ❤

Godmorgon denna vackra tisdag. Det har regnat inatt och det gör marken gott. Kaffet smakar ljuvligt, jag sov lite oroligt och behövde en lugn morgon, som jag också tog mig.@Källarmannen, det låter som att du fattar bra beslut 😊 Glad tisdag!

God morgon alla fina kaffevänner 🥰 Ännu en morgon fri från ångest och illamående 🙏 Så stärkande för min motivation, att man faktiskt kan må riktigt bra på morgonen om man sköter sej dagen innan 😀 Ha en mysigt tisdag!

God morgon kaffegänget! Dricker dagens andra kopp mindre gott automatkaffe på jobbet. Tacksam över lugnet inombords trots påfrestningar på jobbet. Ha en fin dag och drick inget starkare än espresso!

Godmorgon ☀️
Igår fick jag besvär igen med att djuraffären ligger vägg i vägg med bolaget och det åkte med en flaska vin hem. Kan inte kalla mig bakfull den här morgonen men kanske heller inte så energirik som jag brukar. Det var onödigt. I övrigt känner jag mig fortsatt återställd, välmående och på banan efter min svacka här bakåt och just nu är det huvudsaken för mig. Vill dock se till att det inte blir mer vin den här veckan.

Önskar en fin dag 💕

Har en riktigt fin dag här. Passat på att sola lite och kom just hem efter träning och mat med min vän. Har inget besvärande sug idag och det förenklar förstås att det inte blir några nya enheter ikväll.

Passar på ett önska god sömn ❤