Idag har jag kommit till dag 26 som nykter! Det är så stort och jag känner mig så stolt.
Efter väldigt kraftig magsjuka efter midsommarlunchen så nådde jag botten. Det gick inte längre att hålla på. Blanda tabletter och insulin och strunta i att min sjukdom som var det viktigaste fortsatte jag att dricka varje dag så destruktiv jag kände mig. Skam och skuld, ursäkter och hittepå saker vid läkarbesök, samtidigt som jag visst att jag skulle dö alldeles för tidigt om jag fortsatte dricka så här.
Jag vet inte om jag kommer att dricka i framtiden, men just nu så har jag ingen lust. Jag vet inte om mitt förhållande med min särbo som är alkoholist kommer att hålla. Jag vet bara att jag kan ta en dag i taget och tänka på mig själv nu.

Tack för alla fina delningar som jag får ta del av här. Så inspirerande att lösa det ni skriver.

@Stinta Wow, vilket stort steg i ditt liv du har tagit och känner igen mig i mycket av det. 26 dagar är ju helt fantastiskt :D

Fortsätt så och kanske du kan inspirera din sambo så att ni gör denna resa tillsammans? En dag i taget är en bra väg att gå, jag försöker också att inte tänka alldeles för mycket på framtiden utan att vara här och nu och se de små framstegen!

kämpa vidare precis som du gör!

@Stinta Verkligen! Är inne på dag 17 själv så vi har nästan gått lika långt. Tidvis svårt men SÅÅÅÅ värt de! Att kunna finnas där för ens nära och kära på ett helt annat sätt!

Så bra jobbat av dig @Vilsenpappa! Visst är det kämpigt ibland. Då går jag in och läser lite delningar och så kör jag programmet i Cairyappen. Lär mig att andas mm. Känns så viktigt att förlåta mig själv nu och lära mig vem jag verkligen är utan alkohol. Ha en bra dag och nu kämpar vi på, tillsammans är vi starka!

@Vilsenpappa jag har inte gått på något möte ännu. Får se om det blir något framtiden. Just nu jobbar jag med uppgifterna som finns här. Ha en trevlig resa till Barcelona.

@Stinta Alla har vi våra olika sätt och jag hade säkert klarat mig bra genom att bara vara här med, men försöker visa för min kära fru att jag verkligen tar detta på allvar så det är nog bara mer i mitt huvud att jag går på fysiska möten :D Så länge allt leder till att man mår bättre så är det en bra väg