Hej, Ny här på forumet,
Druckit för mycket länge och riskerat familj och hem, i slutet så drack jag även "återställare" då jag kunde jobba hemma och inte behöva köra bil (underbar ursäkt va).
Tillslut kontaktade min chef mig efter ett teamsmöte och de hämtade mig hemma, det visade sig att jag hade typ 2,27 promille i utandning kl 11 vid besöket, skämdes som en hund.
Rehaben drog igång för att jag skulle tillfriskna och naturligtvis behålla jobbet och bli en normal människa.

Ett program via mitt arbete som grundar sig i 12 stegs programmet där jag två gånger i veckan sitter med andra i 3 timmar per tillfälle, var mycket skeptisk till detta i början.
Inleder varje möte med att presentera sig som alkoholist, den sved men det är nog den brutala sanningen.
Nu är jag halvvägs igenom denna rehab och har varit nykter i exakt 50 dagar idag. Kämpar vidare och har upplevt min första nyktra midsommar på evigheter (om alls sen debuten var igång) Nu börjar min första semester som jag bestämt ska vara nykter, tar fortfarande prover så det hjälper mig att inte fuska, men det är så svårt ändå emellanåt, men jag har klarat det hittills och tänker fortsätta så.

Det var lite om mig, skönt att skriva av sig liyte där ingen dömer dig :)

Varmt välkommen hit till Alkoholhjälpen och forumet @Kihlas!
Tack för att du skriver här och delar med dig av din resa och dina erfarenheter. Stort grattis till över 50 dagars nykterhet, otroligt starkt jobbat! Många här kan nog känna igen sig i och inspireras av din historia. Fortsätt gärna skriva och berätta hur det går för dig!

@Kihlas Skriv gärna mer som sagt. Hur har det funkat för dig att vara nykter? Med jobbet, midsommar och närstående?
Så bra att din arbetsgivare ändå tog tag i saken, många verkar ju bara blunda… förstår att det var jobbigt, men ändå. Välkommen hit iaf❤️🥰