@Tropa Fattade!
Allt bra här. Ursäkta om jag grillade dig, men det var bara ett försök att hjälpa dig att få till en bättre strategi☺️.
Att bara göra samma sak igen leder ju inte direkt framåt…
Ha en fin midsommar!❤️❤️❤️

Några dagars nykterhet har åter gått.
Efter lite bollning med olika människor, även här inne har jag kommit fram till att, utöver mitt problem med a behöver jag jobba med mig själv. På ett djupt plan. Många kommer väl till den punkten någon gång i livet.
Har haft en tung barndom och mycket annat i livet som jag verkligen behöver nysta i.
Har tid för samtal på vårdcentral nästa v.
Tills dess blir det en stillsam midsommarhelg men alkoholfria alternativ enbart firande med sambo. Skönt. Inga direkta triggers.

Snart drar midsommarhelgen igång. Vissa stunder känner jag mig stark. Andra svagare. Har under lång tid levt under tryck. Vilket gjort att jag inte vet om mitt mående med ångest, stundvis stark och tvångstankar (just den värsta är alltid utlöst av alkohol). Eller om mitt mående beror på utmattningssyndrom. Om jag får gissa tror jag båda.
Längtar till den dag jag får en bra sömn igen, hjärtat slutar slå på högvarv och att inte ångest är en daglig besökare.
Ville bara skriva av mig.
Fyra dagar nykter.

@Tropa Bra jobbat med fyra nyktra dagar!💪🥳. Gissar som du att det är en blandning. För att utesluta och få koll på vad som är vad är det bra att ta bort alkoholen. Den orsakar mycket ångest och annat skit. När den alkoholrelaterade ångesten minskar så kan man bättre få kontakt med sin riktiga känslor och syna dem. Det tar sin tid, men som nykter få hjärnan en chans att återhämta sig och komma i balans igen. Då brukar sömnen blir bättre och även blodtrycket balanseras.

Ha en fin och nykter midsommar! Ge dig själv en chans till att må bättre🌞🇸🇪❤️

Tack @vår2022!!
Jag har börjat lyssna på min inre röst mer. Vad vill JAG. blev några alkofria öl igår i trädgården. Ikväll blir det grillning, även idag har jag förberett med alkoholfritt. Känner mig faktiskt stolt. Länge sen jag kände mig stolt över mig själv.
Glad midsommar alla😊

@Tropa Du ska vara stolt! Att lyckas stå emot ger styrka och tilltro till den egna förmågan att klara det, och det är det absolut starkaste verktyget vi har, tilltro till den egna förmågan. Den som kan lyfta berg! Du kan lyfta berg😁💪.

Ha en fin och nykter midsommar! Tänk vad skönt att vakna nykter och fräsch imorgon bitti och hua vad gott kaffet ska smaka😁🌞🇸🇪❤️

Exakt!
Äh gud, mår faktiskt bättre just nu än på länge. Detta forum är också en så stor hjälp i mitt jobb för bättre mående. Nu njuter vi av en nykter midsommar 💃😍

@Tropa jag har inte tappat det helt. Har druckit hela sommaren dock lite mindre och lyckats begränsa mig mer än vanligt🙂mycket ångest ändå såklart och typ inte orkat gå in och skriva här ens... har gjort bort mig ordentligt en gång också,sån ångest. Sprungit mycket också de dagar och veckor jag inte druckit alls och känner att just springa är väl det jag måste göra ännu mer😊🤔hoppas du också har haft en ok sommar ändå? Ska vi ta nya tag nu?🤗