Uppdatering av Alkoholhjälpen - paus på anmälan till programmen

Profile picture for user Kristoffer

Hej allihop!

Vi kommer under hösten att göra en stor uppdatering av Alkoholhjälpen, som kommer att vara klar runt årsskiftet. Av tekniska skäl kommer vi därför att stänga anmälan till våra program (Alkoholprogrammet och Anhörigstödet) onsdag den 20:e september. Anmälan kommer att öppna igen i samband med lanseringen av den nya sidan. Alla som redan anmält sig kommer att ha oavbruten tillgång till programmet under tiden.

Alla övriga delar av sidan (t ex forumet och frågelådan), samt vår telefonlinje som nås på 020-84 44 48, kommer att vara tillgängliga som vanligt.

Vi tackar på förhand för ert tålamod, och dyker det upp några frågor kring detta är det bara att skriva här eller i frågelådan!

Profile picture for user Kristoffer

Hej jöns! Det finns massor av vägar till att sluta dricka, och du behöver hitta fram till den som passar för dig. Du har fortfarande kvällen på dig att anmäla dig till programmet, bara klicka in dig på www.alkoholhjalpen.se/program. Det är ett sätt att försöka komma fram till vad som passar dig. Du kan också starta en egen tråd här på forumet och berätta om hur du har det och vad du vill göra - eller ringa vår telefonlinje på 020-84 44 48. Det finns såklart andra sätt också, vad tror du själv att du behöver?