Hej kluck!

Det var ett tag sen nu som du startade den här tråden, och titeln föreslår att du funderar på en förändring. Kanske ångrade du dig, kanske kom något annat ivägen. Vill du får du gärna skriva och utveckla vad det är du funderar på!

Varma hälsningar,
Kristoffer
Alkoholhjälpen

@kluck Att ta steget hit är en jättebra början. Jag märkte i början att jag bara läste och när jag skrev nåt var det aldrig nån som svarade. Men jag har börjat svara på andras vilket jag märker är terapi. Då skriver jag ju av mig med mina tankar och funderingar. Man känner igen sig i så många berättelser och vet exakt vad dom menar. Heja dig och hoppas du kommer tillbaka hit.👍

@Kristoffer jag är tillbaka. Jag längtar efter att vara helt befriad från alkohol. Det vita vinet är så gott och tillåter att jag kan slippa så mycket. Men min konstanta trötthet, avbokningar, bortförklaringar, osv. Och att jag mer och mer isolerar mig för att bara kunna sjunka ner i soffan, med vin, slippa vara på alerten (som jag längtar efter men inte orkar) bekvämt. Längtar efter en middag med vänner där jag är närvarande och inte vill avsluta lite för tidigt för att åka hem och ta några glas till.