Återfall nu. Druckit i tre dagar. Hatar mig själv. Slutat dricka nu och börjat med antabus. Varför ska det vara så in i helvete svårt att bara cruisa på framgångsvågen. Vart LOB så nu blir det soc igen då. Inlagd idag på sjukhus. Fick åka ambulans med hjärtflimmer. Allt var ju bra. Alla provsvar, EKG. Beställt mer antabus. Varför ska man ta det där första glaset.

Nu ligger jag på sjukhuset/psykakuten. Måste ha något att göra så jag läser igenom många trådar här. Min fru körde in mig. Jag har inte druckit men jag är som ett vrak som hon sa. Jag får ha min mobil och mina böcker om min surfplatta. Jag ligger i sängen och tittar upp i taket. Hela mitt liv passerar i revy. Allt det goda och allt det dåliga. Anmäld till soc också. Man gör alltid en orosanmälan till soc för jag är kanske oförmögen att ta hand om mitt barn. Rutin men så är det i Sverige. Söker man hjälp blir man lite straffad.

Funderar lite på vad jag kunde gjort annorlunda? Ingen har hört av sig mer än frugan och min son. Det är ingen ide med självömnkan. Blir utskriven imorgon fått lite lugnande så jag kan sova. Har sovit piss den senaste veckan.

@aeromagnus Fy så jobbigt för dig 😢 Just nu ska du bara läka. Sova, försöka motionera, äta bra mat, umgås med din familj. Allt annat får vänta. Jag antar att du är sjukskriven? Får du träffa en psykiater idag? Du är kanske deprimerad? Då ser man allt i ett gråsvart filter. Allt är överjävligt jobbigt, inget är kul. Jag vet hur dåligt man mår då, och för mig var antidepp räddningen. Men först och främst behöver du vara sjukskriven ett tag och läka. Sen finns tid för eftertanke och framtidstankar, men inte just nu.

Kram 🐘

@aeromagnus Även om du har det otroligt jobbigt just nu så är det fint att höra att du har fått hjälp. Håller med @Andrahalvlek om att du ska ha ett enda fokus just nu, och det är att ta hand om dig själv och försöka göra det du kan för att må bättre.

Kom hem igår torsdag. Sprang 7km. Väger för mycket, otränad men det ska bli ändring på det. Ska försöka jobba ändå. Det är dyrt att vara sjuk som lärare. Dras 1,4 dagar/dag. Bara en dag kvar. I helgen ska jag träna, chilla och kanske rätta lite matteprov.

Suget har börjat komma igen. Hur underbart det skulle vara att bara gå in i dimman en dag eller två. Bara glömma allt skit som händer. Bara vara för sig själv ett par dagar. Funkar ju inte och är ingen lösning. Så mycket skit man fått ta denna veckan v.43 är helt otroligt.

@aeromagnus Suget är ju ett resultat av den vanmakt och ilska du känner. Men att tillfredsställa suget genom att dricka hjälper ju ingenting.

Det finns saker på ditt jobb som du inte kan påverka. Och det finns saker som du kan påverka. Det du kan påverka är att ingen får gå över dina gränser. Om det innebär att du går ut ur klassrummet, eller går till rektorn och incidentanmäler varje gång det sker, kan bara du svara på.

Men det är inte okej att bli behandlad illa. Av någon. Du måste stå upp för dig själv. Visa var dina gränser går, och bevaka dem som en hök.

Men vad du än gör - drick inte! Det hjälper inte, och det vet du.

Kram 🐘

Hej aeromagnus. Brukar titta in på din tråd och kolla läget. Jag arbetar också som lärare och förstår din situation i skolan. Ju äldre man blir desto mer tar det emot att gå till jobbet efter ledigheter. Jag har också en familj som hjälps åt. Jag är dessutom med i Länkarna här i min stad. Där stöttar vi varandra i vår strävan att få kontroll över våra liv och låta första glasset vara orört. fortsätter kolla till dig aeromagnus// Box