@bishop HUr det än är, kan det ju vara bra att träffa en läkare och be dem ta lite blodprover så att du vet om något fattas dig eller om du behöver något. Blir ångesten för svår kanske du också kan få några tabletter att ta till när det blir för svårt. Det finns ju ingen anledning att lida i onödan. Det enda du absolut inte ska ta in är alkohol, för du kommer bara må sämre av det. Lycka till med allt, bra kämpat :)

Det är inte konstigt att du mår dåligt om du druckit varenda dag i flera år. En vecka med benso kan inte kompensera för att dina receptorer blivit nedreglerade och att signalsubstanser i hjärnan hamnat i olag. Det kommer ta tid och även om jag också rekommenderar att kolla med läkare så tror jag det är sannolikare att du bara lider av abstinens.

Kan berätta att en gång fick jag en horribel abstinens efter bara 4 dagar där jag varit konstant berusad hela tiden. Blev paranoid, såg obehagliga saker när jag blundade, huvudvärk som vägrade ge sig och kunde inte tänka klart. Rysningar i hela kroppen. Det höll på i säkert 3 dagar innan det släppte. Och det var efter att ha krökat i några dagar bara.

Hej,
Jag är några år äldre och känner igen mig i det du skriver. Har nog haft liknande konsumtion också, dock med lite droger också. Fick ett återfall efter 43dagar vilket var helt meningslöst. Jag drack för att jag var uttråkad. Tyckte inte ens det var gott. Jag har slutat ett par ggr och brukar ligga 3 dagar och skapa av abstinens. Vad jag förstått så är det ju mkt socker i alkohol och det kan även vara det som får en att känna sådant enormt sug. Jag brukar äta någonting sött när det är som värst. Kroppen återhämtar sig men det kan ju ta lång tid. Jag känner att min hjärna har fått ta mkt stryk. Jag minns inte så mkt och glömmer lätt. Jag tränar, det hjälper mig. Det kan vara sjukt trist i början men efter ett tag blir det den nya abstinensen. Att börja dricka igen är iaf inte lösningen. Kroppen mår skit, psyket mår skit. Sedan så sparar man ju väldigt mkt pengar vilket för mig var en drivkraft då jag vill spara ihop till ett litet hus.
Lycka till