@LindaB23 Numera (och inte på flera månader) någon kamp alls.
Så numera är jag inte så duktig, bara fri från alkoholen. Någon gång kommer ett sug, som ett minne eller en doft för en kort stund.
Men inget besvärligt alls. Kanske som en före detta rökare känner av rök?😌

35 dagar som nykter !
Hujeda mig vilka veckor jag haft , Insjuknade för 9 dagar sen i en ännu mer extremt huvudvärk vilket resulterade i akuten som konstaterade efter 4 vändor dit och ex antal röntgen att jag hade åkt på bihålorna, strax därefter kom hostan, ännu mera snor, värk i hela kroppen och en konstant trötthet och sjukdomskänsla. Jag vart totalt nerbryten och grät konstant då jag trodde jag skulle dö, pulsen och blodtrycket var en konstant bomb , och jag kan ärligt säga att jag ville mer än gärna öppna upp vin samlingen som kom i från italien strax före jul , har aldrig varit så sjuk när jag druckit och gått på konstant medicinering men nu när jag slutat är det som varenda bacill attackerar mig och försöker bryta ner mig!

hur som idag är första dagen jag sitter upp iallafall, kan inte ligga längre då ryggen värker av allt stilla liggande dom senaste dagarna! Försöker se framåt över att nyår snart är här och att jag ska få bo på hotell en natt trots att det just nu känns långt bort! men bara kämpa på antar jag!!
God fortsättning till er alla :)

71 dagar idag, eller ska jag säga ny dag 5 .. jag föll för lockelsen i fredags & lördags, jag tog 1 glas champagne på fredagen och 1 glas rött vin på lördagen , fick inget mer sug eller liknande , däremot en fruktansvärd ångest, kommer pulsen börja öka igen nu, (självklart gjorde den det , ) tankar som kommer abstinensen tillbaka för att jag lurat hjärnan att den skall få alkohol igen , och denna känsla och tankar sitter i än fast det gått 5 dagar sen det där glaset, kan inte sova, omöjligt att slappna av i kroppen .. tusen tankar och funderingar , blir rädd för hur kroppen beter sig och är garanterat skit löjlig men det är så mycket känslor och tankar i kroppen !

@LindaB23 Var försiktig. Ofta brukar det funka i början för att sedan snabbt eskalera så att man kommer tillbaka till ruta ett… kanske dina tankar kring detta är en sund rädsla för att hamna där igen?
Och handen på hjärtat var det verkligen värt det?
Jag tror du mår bättre av att fortsätta som förut. För varje litet glas väcker det där suget och även ångest för många. Jag fick nästan alltid ångest på slutet även om jag druckit väldigt lite och inget särskilt hänt….