Vet egentligen redan men ni vet hur det är, man vill tro att det inte är så. Men det är säkert så att han dricker igen. Fast han säger nej. Jag har så jävla otur att mitt luktsinne är borta efter covid så har svårt med lukter. Men jag har haft en gnagande oro ett tag och nu tror jag att han har ett återfall. Nästan 2 år sedan förra omgången. Vet inte hur jag ska orka . Vad jag ska göra. Trodde det var över- vilken idiot jag är.

@brittney du är ingen idiot! Det är helt naturligt att önska att missbruk ska upphöra, men har man bevis på motsatsen blir det svårt att tro på det. Vad vill du själ göra? Om du lyssnar inåt.

Ingen idiot alls! Vi vill ju tro att det är över, att det gått bra, att framtiden är ljus. Det finns historier med lyckliga slut - många! Om vi inte vågar tro och hoppas, hur blir vi då som människor? Och då menar jag inte att vi alltid ska tro och hoppas, så klart. Ibland är verkligheten en annan och insikten, hur tufft det än är, det enda rätta. Var gränsen går är nog omöjligt att tala om. Jag tror att magkänslan nästan alltid har rätt. Man vet, kanske utan att veta varför, och tids nog dyker bevisen upp, utan att man behöver lägga energi på att leta efter dem ... Jag kan inte råda dig till något, bara skicka medkänsla och igenkänning. Hos oss är återfallet snart två år tillbaka, det känns tryggt och ändå så skört när förändringar stundar. Jag hoppas att det ska gå bra, att tro och hopp får fortsätta råda och att jag inte blir sviken.

@Katten om natten Det är så jobbigt när livet liksom tornar upp sig med alla krav. Joker mössan ovanför ytan , men nätt och jämnt. Sveket från honom känns som att bli huggen i ryggen , jag vacklar. Hur ska jag orka? Där här också. Skäms så oerhört , för idag rann det över och jag bröt ihop inför vårt yngsta , snart 17. Hen skulle inte behövt , jag vet och ångrar och vill göra ogjort men det går inte. Vill bara vara en bättre människa , förstående och varm och stabil.

Jag förstår hur du menar angående att bryta ihop inför 17 åringen @brittney. Självklart vill vi inte att våra barn ska behöva se det. Samtidigt kanske 17 åringen har liknande känslor och kan känna att det är sunt att även mamman kan bryta ihop ibland? Att det tillhör livet, speciellt livet med någon som har beroendeproblematik 💕

@cluedo
Ärligt så vet jag inte! Jag känner att det är nåt men har inte något"bevis" så han nekar. Men jag mår väl inte så bra i det. Är så less och känner mig trött på allt. Orkar liksom inte riktigt vara glad, åt nånting, just nu. Känns oroligt och det tär.

Har samma situation här. Gått två år, och nu har det kommit återfall för några veckor sedan.
Allt bara vänder sig i magen🤢
Och såklart (som alltid) ångerfull och säger att han ska hålla sig borta från spriten, att han lärt sig en läxa….
Men nu efter det varit lite jobbigt med hans familj har han ännu en gång tagit till flaskan som tröst….men förnekar att han druckit när jag frågat! Han säger bara att han mår pyton.
Jag känner som ni andra att man ännu en gång får ”en kniv i ryggen”
Känns inte som jag kommer kunna lita alls på honom nå mer.
Blir mer och mer beslutsam att lämna😢 orkar inte mer

@brittney
Magkänslan brukar stämma!…har gjort det för mig alla gånger. Stå på dig💞
Det sjuka är att jag inte heller känner lukten sådär direkt….utan det gått flera dagar innan etanol lukten börjar🤯

@brittney och @idafri jag tänker på er.
Och som du säger idafri, magkänslan stämmer. Om jag litat på den, och inte trott på vad han sa, tänk så mkt bättre jag skulle ha mått!
O h det där med luktsinnet, jag vet inte det är så konstigt, jag kan känna cigaretterök på långt avstånd men spritlukt har helt gått mig förbi! Så om min partner skulle börja igen så skulle jag nog inte ta det på lukten utan magkänslan.
Men @brittney är det speciella saker/beteenden du lägger märke till eller är det magkänslan?