@Ros Tack för tipsen. Älskar att läsa läser just nu en små rolig/romantisk om missförstånd mellan två om åldersskillnad och betydelsen av att inte fyller SMS:a 😊 bok som i vissa fall känner man pinsamt igen sig. "Mess" av Jens Ganman.

När det kommer till att gå till gym så är jag alldeles för feg ( kroppen har vuxit ikapp längden om man säger så 😂. Men en trevlig promenad är det aldrig fel på.

Ensamheten som i mitt fall är den stora triggern och har lett till en ofrivillig ensamhet efter att alkoholen på 20 år supande . Nu är det svårt att hitta nya människor att umgås med och någon TickTock live är absolut inte något för mig (har testat men fick nog med videosamtal under covid när man satt hemma i två år) Finns även för många fallgropar som jag är rädd för ska trigga mig att dricka, vill inte även om det är långtråkigt just nu förstöra den härliga känslan att vakna upp nyckter 😊

@S.Franzen jag har inte kommit dit ännu. Jag är så trött, så trött. Men det påminner mig om att det kommer en tid när jag behöver sysselsätta mig utan alkoholens fluff. Läsa och promenader tror jag på. Men som du säger kan man inte promenader hela dagarna och kvällarna. Jag har skaffat ett gymkort som jag inte ännu vågat använda och jag ser fram mot att trädgården ska tina upp. Vad gjorde du med din tid innan alkoholen charmade dig/tog över din tid?

@Fjärilen81 Jag var oxå helt dödstrött första två veckorna, kunde nästan sova bort en hel dag så tung i huvudet samtidigt som det bara snurrade med tusentals tankar fyllda med ångest och skam.
Starkt av dig att åtminstone fixat ett gymkort det är ju ett steg i rätt riktning.

Innan jag tappade fotfästet så reste jag omkring i världen (bodde i England i sex år) Gillar att springa konserter, museum och föreläsningar av div. olika människor.